Scarlett viste seg frem

Mango viste frem sin nye kampanje med Scarlett Johansson i hovedrollen i forrige uke. Se bildene.

  • Øyvind Berekvam
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 13 år gammel

Den spanske kleskjeden fikk Penelope Cruz med seg som Mangos ansikt utad i 2007, og i mai i år ble det kjent at Scarlett Johansson overtar. Passende nok spilte begge to i Woody Allen-filmen «Vicky Christina Barcelona».

I helgen presenterte Mango den nye kampanjen med Johansson i Munchen. Kleskjeden melder på sine nettsider at 2009/2010-sesongen helt klart er inspirert av 80-tallet. Bildene til kampanjen ble tatt i Los Angeles av fotograf Mario Sorrenti.

Musikk

Johansson gjør seg bemerket på flere områder for tiden. Hun er fremdeles mest kjent som skuespiller, men i fjor debuterte hun også som musiker med debutalbumet «Anywhere I lay my head». I år har hun slått seg sammen med Pete Yorn, og de to har nylig gitt ut albumet «Break Up». Da hun var gjest hos Ellen DeGeneres i forrige uke fortalte hun at hun har sunget siden hun var en liten jente.

– Musikk får meg alltid til å smile, sa hun.

Film

I april neste år får vi se henne i rollen som den russiske superspionen Natasha Romanova, bedre kjent som Black Widow, i «Iron-Man 2». Johansson har nylig uttalt at hun synes den andre filmen i serien er enda bedre enn den første.

Publisert: