Ute av sykehuset

Rihanna er ute av sykehuset, og avlyser bursdagsfest og utsetter konsert etter at hennes kjæreste Chris Brown skal ha mishandlet henne.

Publisert Publisert
  • Hanne Tenfjord Skodje
iconDenne artikkelen er over 11 år gammel

Både Brown og Rihanna, som han har hatt et forhold til i lengre tid, avlyste sine opptredener på Grammy-showet søndag kveld.

Rihanna utsetter den utsolgte konserten i Malaysia 13. februar etter helgens episode med kjæresten Chris Brown.

Los Angeles Times skriver at Rihanna skal ha fortalt polititet at Brown slo henne, og trusselsiktelsen mot Brown blir nå ifølge People.com utvidet til å gjelde mishandling.

R&b-stjernen skal natt til tirsdag ha blitt ekskortert ut bakveien av L.A. Cedars-Sinai Medical Center.

For retten 5. mars Natt til søndag fikk politiet i LA inn 911-meldinger om en krangel mellom en mann og en kvinne. De to hadde kjørt i en bil, men stoppet, og krangelen fortsatte ute på gaten. Da politiet kom til stedet fant de offeret, men mannen var dratt, melder People.com. Ifølge politiet hadde kvinnen synlige skader og hun utpekte Chris Brown som gjerningsmannen.

Kilder i politiet sier at artisten Rihanna (20), som egentlig heter Robin Fenty, ringte nødnummeret 911 i helgen, og pekte ut kjæresten Chris Brown som overgriper, melder NTB.

Chris Brown (19) meldte seg ifølge Reuters frivillig for politiet søndag kveld og ble først siktet for trusler. Han betalte kausjon på 50.000 dollar. Ifølge People.com etterforsker politiet om siktelsen mot ham skal utvides til å gjelde mishandling. Han skal ifølge nettstedet i retten for forholdet 5. mars.

Det er ifølge E!online ukjent hvor de to befinner seg, men Brown skal ha blitt sett ankomme London hotel i West Hollywood etter at han ble løslatt.

Nå tar Rihanna seg en pause fra offentligheten. 21 års-dagen hennes den 20. februar skulle feires med brask og bram, men Universal kansellerer nå ifølge E!online hele feiringen.

Bekrefter utsettelse Malaysia's Pineapple Concerts bekrefter nå også at konserten inntil videre er utsatt, men lover ny dato for Rihanna-konsert.

– I lys av den nylig inntrufne hendelsen med Rihanna, vil vi innen to uker annonsere ny dato for Rihanna-konserten. Vi beklager på det dypeste de uunngåelige forandringene i den oppsatte planen, og ber fansen tilgi alle problemene dette har medført.

Bannlyst

Malaysias islamske parti bannlyser konserten fordi de hevder Rihannas vanligvis svært minimale konsertantrekk vil være en fornærmelse mot lokale skikker og islamske verdier, selv om stjernen selv har lovet å ta hensyn til islamske reglement for kvinnelige sceneantrekk og derfor dekke seg mer til enn vanlig.

Publisert

- MISHANDLET: Kvinnen som anmeldte Chris Brown for mishandling, skal være artisten Rihanna. Foto: AP/Scanpix

Sakene flest leser nå

  1. Politiet må slutte å ta førerkortet fra hasjbrukere

  2. Klager på russefest i Fana: – Litt må de få lov til

  3. For 131 år siden var det et luksushotell. Et samboerpar på jobbjakt har lagt store planer.

  4. Sjekk idrettens plan for Slettebakken

  5. – Vi har et stort problem. Han sier han har drept moren sin og trenger hjelp til å fjerne henne.

  6. Magne gikk tom for strøm – ble nektet på bussen

  1. Underholdning
  2. Musikk