Stjernene lover Obama forandring

Slik markerer skuespillere, musikere og kjendiser innsettelsen av Barack Obama. Se video.

  • Janne Hagen
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over 13 år gammel

Amerikas stjerner viser sin Obama-støtte i videoen «The Presidential Pledge Project».

Skuespiller Ashton Kutcher har grunnlagt MySpace Celebrity and Katalyst Media, som står bak videoen. Kutcher har fått med seg en rekke kjendiser som hyller Obama og hans forandring. Demi Moore, Eva Mendes, Courteney Cox, Red Hot Chili Peppers Anthony Kiedis, Josh Groban, Eva Longoria, Cameron Diaz og mange, mange flere.

Lover alt

Alle lover å bidra på sin måte. De lover å dele på ansvaret, være bedre forbilder, smile mer, passe bedre på hverandre, og på jorden. Le mer, elske mer, vise kjærlighet for naboen, bruke mer tid på hverandre, være en bedre mor og far, snakke på vegne av alle som er sultne og lider, alltid representere USA med verdighet, passe bedre på de gamle, de sultne og de unge.

De vil kutte på plastforbruket, spare miljøet, bytte til mer miljøvennlige biler, skape kultur som fremmer intelligens og ikke uvitenhet, hjelpe barna til å drømme større, å ikke gi opp, å bli en bedre person, og å forandre seg selv før de forlanger forandring av andre. De lover å tjene presidenten og hele menneskeheten.

Hva bidrar du med?

Hva lover du?, spør de, før de avslutter at vi kan få det til sammen. «...fordi sammen kan vi og er vi den forandringen vi søker.

Se videoen her:

Kulturredaktørens utvalgte

Nyhetsbrev Jens Kihl er kulturredaktør i Bergens Tidende og gir deg hver torsdag de beste sakene fra kulturverdenen.
Publisert