Danser samba med muskelstrekk

Elin Tvedt har hatt en smertefull uke, og har måttet droppe flere treninger på grunn av muskelstrekk. Likevel stiller hun på parketten i «Skal vi danse» i kveld.

  • Christina Torsøe
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 13 år gammel

I kveld skal deltakerne i «Skal vi danse» vrikke seg rundt i samba. Elin Tvedt er nervøs for opptredenen, da hun sliter med muskelsmerter.

Tvedt skriver på bloggen sin at musklene bak ribbeina hennes har krampet seg, og at hun har hatt vondt hele uken.

— Torsdag klarte jeg såvidt å gå, skriver hun.

Måtte droppe treninger

På grunn av smertene har Elin Tvedt og dansepartneren Egor Filipenko måttet droppe flere treninger.

— Vi har ikke fått trent så mye som vi har ønsket på grunn av at jeg har vært dårlig, så vi er litt stresset på det, sier Tvedt til VG Nett.

Tvedt har fått betennelsesdempende medisin og smertestillende tabletter for å komme seg gjennom kveldens opptreden, og hun er innstilt på at det skal gå bra.

— VI skal gi alt i kveld! Det viktigste blir å ha det moro, og vrikke oss rundt i sambaen på et vis som får dere der hjemme til å få lyst å danse med, skriver hun på bloggen.

Flere syke i «Skal vi danse»-leiren

Flere av «Skal vi danse»-deltakerne sliter med sykdom eller skader. Gravide Margrethe Røed sliter med et vondt kne, Triana Iglesias har problemer med en vond hæl og Ellen Arnstad får kortisonsprøyte for vond skulder. I tillegg er flere av deltakerne og danserne plaget med forkjølelse og influensa. Hallvard Flatlands dansepartner Alexandra Kakurina måtte på sykehus på grunn av høy feber.

— De fleste av deltakerne har fått samme diagnose. Det er et virus som går, men det er ikke svineinfluensa. Symptomene er høy feber, hoste og dårlig allmenntilstand, sier Unn-Grethe Berge i TV 2 til VG Nett.

Publisert: