Sliter med å komme i form

– Jeg er ingen fan av å trene i det hele tatt, innrømmer Christina Aguilera.

Øyvind Berekvam

Superstjernen Christina Aguilera ble mamma for første gang 12. januar i år. Hun lover imidlertid at sønnen Max ikke skal få noen innflytelse på sceneshowet hennes og garanterer like heftig koreografi som tidligere. Hun akter imidlertid å ta med seg sønnen ut i verden.

– Det er viktig å vise Max hva mamma gjør, sier hun.

Hun akter ikke å tone ned sexfokuset i showene sine.

– Det er viktig for meg at han er et selvstendig individ, og derfor er det viktig for meg å være sann mot meg selv. Dersom det tilfeldigvis er dristig så får det heller være, sier hun.

Konsert

I neste uke opptrer hun under Thisdays Africa Rising Festival i London, og hun innrømmer i et intervju med britiske Metro at det har tatt tid å komme tilbake i form.

– Jeg er ingen fan av å trene i det hele tatt, innrømmer hun, og legger til at det tross alt er lenge siden hun har gjennomgått et så langt show.

Plateplaner

Aguilera ble sist observert på en scene under årets MTV Video Music Awards. Da framførte hun den nye singelen «Keeps Gettin' Better». Singelen har også funnet veien til radiostasjonene. I november er det planer om å feire Aguileras første ti år i bransjen med en samleplate. Samlingen har fått navnet «Keeps Gettin' Better — A Decade of Hits», og vil kun bli gjort tilgjengelig gjennom kjeden Target i USA. I flere intervjuer har hun fortalt at arbeidet med den fjerde studioplaten også er godt i gang.

– Jeg har nettopp startet arbeidet, men det jeg kan fortelle er at platen handler om å ha det moro, fortalte hun til Glamour i juli.

Noen dato er foreløpig ikke satt.

Britney

Aguilera og Britney Spears har måtte tåle sammenligninger med hverandre siden begges karriere startet gjennom Mickey Mouse Club. Aguilera understreker at hun ikke har fulgt med på hva venninnen sysler med. Noen rivalisering er det uansett ikke snakk om.

– Nei. Det er en god følelse å fortsatt være i bransjen med noen du har kjent i så mange år. På dette stadiet i livet er vi så forskjellige at vi ikke kan sammenlignes, mener hun.

Her er Aguileras siste single, «Keeps Gettin' Better»: