Latter og kos på sykehuset

Angelina Jolie føder ikke som vanlige kvinner.

Helene A. Aasen

I helgen kom to nye medlemmer av Brangelina-familien til verden, men på et vis som er litt utenom det vanlige. Her var det nemlig ingen smertehyl og tenners gnissel.

Ifølge nyhetsbyrået WENN lo stjernen av glede da hun fødte tvillingene. Like etter klippet ektemann Brad Pitt navlestrengene deres.

Vitset og lo

Barna skal hete Knox Leon og Vivienne Marcheline — ikke noe uvanlig når man tenker på det andre kjendisbarn har blitt utsatt for opp gjennom årene - og ble født med keisersnitt lørdag.

Ifølge legene var Angelina «rolig» under fødselen og vitset om at ektemann Pitt var «assistenten» hennes.

Fødselen fant sted på et sykehus på den franske rivieraen, og det var «absolutt ingen problemer».

- Lykkelige

Jolies fødselslege, Dr Michael Sussman, snakket med People.com om hendelsen. Og på fødestuen var det fryd og gammen, forteller han.

— Det var en epidural, så Angelina var våken og snakket og lo. De var lykkelige. Pitt var helt rolig, bestemt og veldig glad for å være til stede under sine barns fødsel - veldig rørt.

Nå skal Jolie hvile på luksus-sykehuset en stund før hun får dra hjem.

— Det er ikke sånn som i Europa, hvor pasientene drar hjem etter tre dager. De skal bli her litt lenger, til alt er OK, uttalte Sussman.

Har solgt bildene

Brangelina-babyene ser allerede på sine første levedager ut til å følge i mor og fars vellykkede fotspor.

Ifølge WENN skal de første bildene av de to små ha blitt solgt for 11 millioner dollar - rundt 55 millioner kroner. Pengene skal gis til et veldedig formål.