Livvakt vil vitne mot Britney

Britney Spears’ livvakt akter nå å vitne mot sin tidligere arbeidsgiver i omsorgssaken mellom Spears og eksmannen Kevin Federline.

Publisert: Publisert:
NTB

Livvakten Tony Barretto, som jobbet for Spears fra hun kom ut av rusavvenning i mars og ut mai måned, er nå innkalt som vitne – og vil fortelle om nakenhet, dopbruk og sikkerhetsforhold rundt de to barna Sean Preston og Jayden James.

– Han var motvillig til å stå fram og bli fanget inn i kampen om omsorgsrett. Han bestemte seg for å gjøre det fordi han er bekymret for barnas sikkerhet og velvære. Han er selv far til små barn, sier Barrettos advokat, Gloria Allred, til New York Daily News.

Livvakten er det mye omtalte hemmelige vitnet som har vært nevnt i lengre tid, også fordi han skal ha vært vitne til at Britney Spears brukte narkotika mens barna var til stede. Han fikk imidlertid ikke vitne i går, men hans utsagn ble arkivert som bevismateriale.

Fra mandag av foregår det en lukket høring som nå pågår i Los Angeles Superior Court, der Kevin Federline krever en 70-30 fordeling av samværet med de to sønnene, mot dagens 50-50 ordning. Han ønsker også større økonomiske bidrag fra Spears.

Britney Spears fikk i tillegg til vitnemålet fra sin tidligere livvakt, nok et slag i ansiktet i går – da både hennes nye manager og advokaten Laura Wasser sa takk for seg.

– Jeg ønsker ikke at noen skal tro at vi dumper Britney. Det kommer en tid der nytt blod er nødvendig, sa Wasser utenfor rettslokalet. Ifølge TMZ har Spears vært en problematisk klient, som nekter å følge sin advokats råd i omsorgssaken. Kilder sier at Wasser blir erstattet av Marci Levine, som er David Hasselhoffs advokat i hans omsorgskamp.

Foto: Mark J. Terrill

Publisert: