Her er Britneys nyttårsforsett

Britney Spears har en lei uvane hun vil kvitte seg med i 2009.

Christina Torsøe

«Womanizer»-stjernen Britney Spears (27) biter negler. Hun hater uvanen, og lengter etter pene hender med lange, velstelte negler.

— Må slutte å bite

Nyttårsløftet hennes i år er derfor å slutte å bite negler. Hun synes imidlertid det er vanskelig, for hun går løs på neglene sine med en gang hun blir bekymret, og det sier Spears selv at hun ofte blir.

Men stjernen går likevel inn i det nye året med besluttsomhet.

— Neste år må jeg lære å slutte å bite negler. Jeg vil gjerne slutte å bekymre meg så mye, for jeg er bekymret hele tiden. I tillegg vil jeg lære meg å bli lykkeligere, sånn generelt. Jeg må lære meg å ikke ta ting så seriøst, sier Spears til magasinet Glamour.

Bryter nyttårsløftene Om hun klarer å være like besluttsom gjennom hele 2009 gjenstår å se. Sangeren forteller at hun aldri har klart å holde nyttårsløftene sine tidligere år.

— Jeg ender opp med å bryte dem. Det er vanskelig, sier hun.

Britney Spears fikk en røff start på 2008, da hun ble brakt ut av hjemmet sitt i Los Angeles på båre og innlagt på sykehus for psykiatrisk evaluering.

Men siden det har året vært en opptur for Spears. Stjernen vant flere priser under årets MTV Video Music Awards, og har stor suksess med sitt comeback-album «Circus».

Britney har gjort suksess i 2008, og vant flere priser under MTV Video Music Awards. Men klarer hun å slutte å bite negler? AP/Scanpix