Norge, Asia og et fengsel på langs

Dette er høstmenyen på TVNorge.

Merete Arnesen

TVNorge kaster seg hardt inn i kampen om tv-seerne denne høsten med åtte egenproduserte programmer. I tillegg til høysatsingen med den nye kvinnekanalen Fem, legges det mange kroner i storproduksjoner som «Peking Express» og «71 grader nord».

TVNorge høsten 2007:

Peking Express:

Ni par, tre fra hvert av de skandinaviske landene skal kjempe seg fra Moskva til Beijing på egen hånd, på kun en euro dagen. Deltakerne må selv finne reisemåte og overnattingssteder. Realitykonkurransen ledes av Synnøve Skarbø.

71 grader nord:

Norges lengstlevende realityserie står klar med sin niende sesong. I år som i fjor skal Tom Stiansen være programleder og føre deltakerne fra Lindesnes til Nordkapp. Programmet lover i år en god del overraskelser på veien, både for deltakere og seere.

Fengselskoret:

Gjennom ti episoder, skal seerne få følge livet til de innsatte i Oslo fengsel, både bak murene, på permisjoner og i hjemmene deres. Som basis skal også de innsatte danne sitt eget kor der dirigenten mener absolutt alle kan lære å synge. Dette blir første gang et tv-team har fått slippe inn i et norsk fengsel over så lang tid.

Norges herligste menneske:

Showgutta Ylvis-brødrene beveger seg fra scenen til skjermen for å finne Norges herligste menneske. De jakter på alt fra unike samlere, spesielle hobbyer til lokale ildsjeler.

Hvem er hvem:

Nytt gameshow med Arve Juritzen hvor deltakerne skal få testet hvor godt de kan skue hunden på hårene.

Snabbgrabbar:

Komikertrioen Raske menn får sitt eget tv-program som skal fylles med humoristiske sketsjer. «Snabbgrabbar» skal sendes i ti programmer denne høsten.

Hit og dit:

Kjersti Idem og TVNorges programledere fører oss i gjennom dette reiseprogrammet. I tillegg får innfødte fra verden rundt vise frem sin favorittplass.

Åndenes makt:

TVNorge er i gang med å lage en ny runde av «Åndenes makt» med Tom Strømnæss. Programmet får hjelp av klarsynte for å forklare uforklarlige fenomener.