- Denne sangen er til terrorofrene

Rihanna overrasket alle.

Publisert Publisert

HYLLET TERROROFRENE: Rihanna spilte for 22.000 tilskuere, som fikk se et spektakulært sceneshow, hitparade og en ganske spesiell seanse på slutten. Foto: BJØRN ERIK LARSEN

iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Sent onsdag kveld under konserten på Koengen, ble plutselig lysene senket og superstjernen Rihanna sto igjen alene på scenen.

Umogleg å ikkje bli rørt. Lighterane og hendene er i vêret på Koengen. Ei spesiell gåve frå megastjerna. Magisk. Fra anmeldelsen på BT.no

Så spilte hun «Redemption Song» av Bob Marley, og på skjermene dukket det opp norske flagg og alle navnene på omkomne på Utøya og Oslo 22. juli.

**VIDEO: Folkehavet fra luften

ANMELDELSEN: Låt for låt**

Jubelbrøl

Rihanna åpnet seansen med å be publikum om å ønske velkommen noen helt spesielle gjester.

— I want you to represent the whole country right now - make some noise! sa hun og fikk et enormt jubelbrøl til svar da publikum ble klar over at de var med på en hyllest for ofrene i terrorangrepene 22. juli.

Ut på scenen kommer fem små jenter som alle får hver sin rose, og Rihanna deler ut blomstene til publikum.

Les også

[No available link text]

Les også

[No available link text]

Les også

[No available link text]

Les også

[No available link text]

Rihanna setter seg ytterst på scenen og sier at Norge har en helt spesiell plass i hjertet hennes. Hun nevner blant annet Stargate, som har produsert flere av hennes største slagere.Så annonserer hun at hun skal synge «Redemption song» av Bob Marley. Og mens hun gjør det, i en akustisk, personlig versjon, ruller navnene til ofrene fra terrorangrepet over skjermene som er satt opp på Koengen.

Tusenvis av lightere og hender går til værs mens hun synger, bare Rihanna og en gitarist på scenen.

Terningkast 6

Hun avslutter med å si at sangen var til minne om ofrene i Oslo og på Utøya, og at hun føler med oss. Mens hun går av scenen lyser det norske flagget på skjermene til stormende jubel fra publikum.

Anmelder Harald Espeland på bt.no gir «Redemption Song» terningkast 6.

«Umogleg å ikkje bli rørt. Lighterane og hendene er i vêret på Koengen. Ei spesiell gåve frå megastjerna. Magisk», skriver han.

Les anmeldelsen og sjekk terningkast på alle sangene her.

Hva synes du om konserten og hyllesten? Syng ut under!

Publisert