Skandaledronningen

Det er en av verdens mest omtalte kjendiser som kommer til Bergen på nytt. På godt og vondt.

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ti år gammel

Rihanna har fått sin del av skandaleoppslag. Gjengangere er forholdet til eksen Chris Brown, marihuana, sex, nakenhet og heftig festing.

  • KJÆRLIGHETSLIVET: Kjendispressen har holdt godt liv i føljetongen om artistparet Rihanna og Chris Brown. Forholdet dem i mellom endte brått da han banket henne grundig opp i 2009. Det ble besøksforbud for Brown, i tillegg til samfunnstjeneste blant annet med fjerning av grafitti. Senere har begge to hygget seg på hver sin kant, men det rapporteres også at de treffes rett som det er. Det skal være Rihanna som har tatt inititativet til å bryte besøksforbudet. Og spekulasjonene går. Er de sammen eller ikke? Begge har benektet det, men samtidig kommer det stadig vekk signaler om at det er noe mer enn et vennskap og musikalsk samarbeid mellom de to. Brown skal for øvrig synge på en av låtene på Rihannas siste album.
  • I LOVE GANNJA: I ly av presidentvalget har flertallet under folkeavstemning i to amerikanske stater tillatt bruk av cannabis. Dette feiret Rihanna med en gratulasjon til den ene, Colorado, på sin twitterkonto. Under sin egen Halloweenfest stilte hun i en grønn kreasjon som skulle forstille marihuana. Oppslag ble det også av at Rihanna delte et toppløsbilde av seg selv i sengen dagen etter Halloween. Rabalder ble det også da hun la ut et «frokostbilde», med sigar. Enda mer oppstyr vakte det at hun angivelig rullet en joint på hodet av livvakten sin under en livlig fest. Bilder av en røykende Rihanna har også gitt næring til marihuana-ryktene.
  • FESTLØVINNE: Hennes evne til å feste skal være solid. Men det kommer også presseoppslag om at hun har fått for mye å drikke, blant annet skal hun ha hatt store problemer med å ta vare på seg selv på en nattklubb i Las Vegas ganske nylig. I det hele tatt tar 24-åringen godt for seg av mulighetene til party. Under karneval hjemme på Barbados, stilte Rihanna opp etter lokal skikk, i en liten bikini. Bilden spredte seg som virus på nettet.
  • SANS FOR SEX: Ryktene går også om at det skal finnes videosnutter der stjernen har heftig sex, noe som skal stamme fra forholdet til Chris Brown. Det som ikke er rykter er at en sportsstjerne som Rihanna datet i en periode, sendte ut nakenbilder av damen. Det var bilder som hun selv hadde sendt til mannen, som en del av flørtingen over mobiltelefon. Superstjernens sans for sex viste seg også i Australia. Der besøkte hun sexleketøybutikken «The Tool Shed» i Sydney. Eier stengte butikken så Rihanna fikk handle i fred for andre kunder. Og hun skal ha forlatt stedet med to velfylte bæreposer...
Publisert:
rihanna_torsdag0018.JPG