Sammen, men hver for seg

Trekløveret i a-ha tester ut ny konsertvri.

  • Hanne Tenfjord Skodje
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 15 år gammel

Gjenforeningskonsertene med 80-tallsheltene Morten Harket, Paul Waaktaar-Savoy og Magne Furuholmen i a-ha blir gjerne utsolgt før noen kan uttale «Take On Me».

Men det er en spesiell opptreden de tre musikerne har lagt opp til denne gangen. Konserten er lagt til Royal Albert Hall i London 24. mai. Og i stedet for å spille a-ha-låter, skal trekløveret opptre som soloartister, skriver plateselskapet Universal Music i en pressemelding.

«En gave til fansen»

— Dette blir altså ingen tradisjonell a-ha-konsert, men et helt spesielt arrangement som en gave til lojale fans verden over, heter det i pressemeldingen.

Om det kun blir solomateriale, eller om de vil gjøre noen gamle låter, er ikke kjent. Ei heller om de vil spille til hverandres materiale.

Alle tre er aktuelle med soloplater. Morten Harket med «Letter From Egypt», Paul Waaktaar-Savoy og bandet Savoy med «Savoy Songbook vol. 1» og Magne Furuholmen med «A Dot of Black in the Blue of Your Bliss».

Salget startet

Første runde med billetter er allerede solgt, men det vil fra og med 1. februar være mulig å skaffe billetter til konserten. Ifølge hjemmesiden er dette artistenes eneste planlagte opptredenen så langt i år.

Forrige album «Analogue» kom i 2005. Det var bandets åttende studioalbum.

Publisert: