Hun liker ikke å se film

Angelina Jolie har fortsatt ikke sett alle filmene hun har spilt i, fordi hun rett og slett ikke liker å se på film.

Publisert: Publisert:
  • Aftenbladet.no
  • Christina Torsøe

Angelina Jolie (33) debuterte som filmskuespiller som barn sammen med sin far Jon Voight i «Lookin' to Get Out» fra 1982.

Hun har siden spilt i nærmere 40 filmer, og har et av verdens mest gjenkjennelige ansikter.

Men selv setter Jolie sin rolle som mor og kjæreste og sitt humanitære arbeid foran filmkarrieren. Hun har fortsatt ikke sett alle filmene hun har spilt i.

— Liker ikke å se på film - Det er en film eller to jeg ikke har sett. De fleste av dem har jeg sett en gang. Jeg liker prosessen med å lage filmene fremfor å se på dem. Jeg liker egentlig ikke å se på filmer, avslørte Jolie på det amerikanske tv-programmet Good Morning America tirsdag.

Skuespilleren innrømmer imidlertid at hun har sett «Mr. & Mrs. Smith» fra 2005, hvor det oppstod hete følelser mellom henne og medskuespiller Brad Pitt, flere ganger.

Jolie og Pitt bor nå sammen med sine seks barn, adopterte og biologiske.

Prioriterer barna først - Jeg elsker å se på Brad sine filmer. Jeg sier jeg prioriterer barna først, deretter å være en god kvinne for Brad, så mitt arbeid internasjonalt, og jeg prøver å utdanne meg selv og lære om verden og gjøre noen gode ting mens jeg er i live. Så hvilken plass kommer filmen på da? Fjerde?, sa Jolie.

Angelina Jolie er nominert til Oscar for beste kvinnelige skuespiller med sin siste film «Changeling». Partneren Brad Pitt er nominert til beste mannlige skuespiller for filmen «The Curious Case of Benjamin Button».

HAR IKKE TID: Skuespiller Angelina Jolie har andre ting å gjøre enn å se på filmer. Foto: REUTERS

Publisert: