Dansen over for Isabella Martinsen

TV 2s værvarsler Isabella Martinsen (34) fra Tromsø røk ut av «Skal vi danse» lørdag kveld.

Publisert:

Isabella Martinsen og Lars Alexander Wiulsrud ryker ut av underholdningsprogrammet Skal vi danse på TV2 lørdag kveld. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

NTB

Hun og dansepartneren Lars Alexander Wiulsrud fikk relativt godt skussmål av dommerpanelet for slowfoxen de danset til «Big Spender». Men det norske folk holdt likevel en knapp på motorsykkelesset Pål Anders Ullevålseter og hans partner Anette Stokke, som danset en samba til «Love Is In the Air».

Etter at seerne hadde sagt sitt, bedyret Martinsen at det gikk veldig bra. Men hun var glad for at hun hadde noen å være sammen med etterpå og fikk en god trøsteklem av en av de andre deltakerne, Carl I. Hagen.

Ullevålseter omfavnet Stokke da resultatet var et faktum. Han har tidligere sagt at han aldri har danset før høstens sesong av «Skal vi danse».

— Jeg har danset på skøyter, men det blir noe ganske annet. Det å gå ut på et dansegulv har jeg aldri gjort før. Jeg var i et bryllup nå i sommer, men jeg turte ikke danse der. Jeg satte meg bakerst under brudevalsen, sa Ullevålseter til TV 2 i august.

Publisert: