Nå viser de frem tvillingene

Angelina Jolie og Brad Pitt er avbildet med sine to nye avkom i denne ukens People.

Publisert Publisert
  • Merete Arnesen
iconDenne artikkelen er over 11 år gammel

De er bare tre uker gamle, men allerede superstjerner. Tvillingene til Brangelina som ble født i Frankrike 12. juli er denne uka å se i alle de amerikanske bladhyllene ettersom de pryder førstesiden til både People magazine og Hello!.

Barna som har fått navnene Vivienne Marcheline og Knox Leon er nummer fem og seks i den store familien. Fra før har Brad Pitt og Angelina Jolie tre adopterte og ett biologisk barn.

– Kaos i heimen

I utgaven av People er hele 19 sider satt av til familiebilder og tekst om Brangelina-familien, mens Hello! kan skilte med 17 sider. På forsiden er både mamma-Jolie og pappa-Pitt kledd i hvitt, mens de ser ned på tvillingene som Angelina holder. Også storesøster Shiloh (2) har fått tildelt et lite hjørne på coveret der hun stolt holder sin yngre søster Vivienne.

– Det er kaos, men vi takler det og har det helt fantastisk, sier Angelina Jolie til People om det daglige livet ved Château Miraval i Provence.

– Det er et gjøkerede, legger Pitt til.

Og selv om skuespillerduoen allerede har nok av hjelp rundt omkring på slottet, stiller også barna opp.

– Shiloh og Zahara velger ut tvillingenes klær og hjelper til med å bytte på dem og holde dem. Det er søtt, de er små mammaer, forteller Jolie.

Kostet flesk

Babybildene av Vivienne og Knox er solgt til både People og Hello! og salgssummen skal ligge på 14 millioner dollar (71 millioner kroner). Hvis summen er korrekt er dette de dyreste bilderettighetene som noensinne er solgt.

Men Pitt/Jolie har ingen planer om å beholde pengene selv. Som sist gang, skal også denne summen gå til veldedighet. Babybildene av det første biologiske barnet, Shiloh Nouvel, ble solgt for 4,1 millioner dollar (20 millioner kroner) i det amerikanske markedet.

Publisert

Les videre

  1. Brangelinas rockeslott

  2. Rekordpris for babybilder

Faksimile: Hello!

Faksimile: People

  1. Film