Krevde penger av Britney

Britneys manager Sam Lufti hevder han aldri har mottatt penger fra popstjernen, men det har ikke det hindret han i å spørre.

Merete Arnesen

I en rettserklæring publisert på kjendisnettstedet TMZ.com, anklager advokat Jeryll Cohen Britney Spears' såkalte manager Sam Lufti for å ha bedt om penger fra den falne artisten.

Siden Lufti kom i inn Britneys liv, har han hele tiden påstått at han aldri har mottatt en cent fra artisten.

Opprinnelig lukket møte

Jeryll Cohen representerer faren til Britney, Jamie Spears, (som nå er oppført som Britneys verge) og det var under et lukket rettsmøte torsdag i forrige uke at dokumentet ble presentert.

På det tidspunktet var alle opplysninger unndratt fra offentligheten, men en halv uke senere er altså notatet utgitt.

Ifølge deklarasjonen hevder advokat Cohen at Sam Lufti skal ha bedt om penger fra Britneys forretningsmanager Howard Grossman.

Vil også sparke manager nr. 2

I erklæringen skriver Cohen følgende:

– Under en telefonsamtale, fortalte Mr. Grossman at han hadde mottatt et flertall av e-poster fra Osama (Sam) Lufti, hvor Lufti forlangte flere ting, inkludert penger. Mr. Grossman fortalte videre at han ikke hadde oppfylt Mr. Luftis krav.

Etter foreldrene til Britney tok ansvar på datterens vegne har Sam Lufti fått besøksforbud mot popstjernen og de to kan ikke ha kontakt på noen måte.

Og nå har også Jamie Spears' advokater har bedt om tillatelse til å sparke Howard Grossman, ettersom han hadde nektet å gi utskrifter av Luftis e-poster til dem.

Kan snart bli myndig igjen

Britney Spears ble umyndiggjort 1. februar og siden den tid har faren Jamie vært oppført som verge og hatt kontroll over Britneys midler sammen med advokat Andrew Wallet.

Torsdag 14. februar er det planlagt et nytt rettsmøte om hvorvidt pappa Spears og Wallett skal fortsette å være formyndere eller ikke.

Den 26 år gamle popartisten ble utskrevet fra UCLA Medical Center onsdag 6. februar etter å ha vært innlagt på psykiatrisk avdeling i seks dager.