Slår seg ned i Frankrike

Brad Pitt og Angelina Jolie slår seg til ro i Frankrike sammen med barna og feirer fransk jul.

Publisert:
Christina Torsøe

Brad Pitt (45) og Angelina Jolie (33) er stadig på reise rundt om i verden for å promotere ulike filmpro-sjekter, og de seks barna deres er ofte med på lasset. De har bodd i både Tyskland og New Orleans i år, men nå vil paret gi barna en permanent base i Frankrike for en stund.

De kommer til å holde seg der mens Brad Pitt spiller inn Quentin Tarantinos kommende film, «Inglo-rious Bastards».

— Jeg har dratt dem med meg fra kontinent til kontinent i det siste, så vi må gi dem en pause snart. På lang sikt, akkurat nå, velger vi Frankrike, sier Pitt til magasinet Hello.

- Et godt sted å bo

Jolie-Pitt familien ble større i sommer, da paret fikk tvillingene Knox og Vivienne. Fra før har de adoptivbarna Maddox, Pax og Zahara, og deres biologiske datter Shiloh.

Pitt forteller at familien trives bedre i Frankrike enn noe annet sted de har bodd, og mener det er bra for barna å vokse opp der.

— Det er godt å bo der, en virkelig flott måte å leve på. Det er et sted hvor barna kan løpe fritt uten å bli plaget - vi har et godt forhold til lokalbefolkningen, og det er en god base for familien, sier han.

Lager julegaver

Det blir altså fransk jul for Jolie-Pitt-familien i år. Paret, som er kjent for å støtte veldedige formål, forteller til magasinet Hello at de ikke bruker mye penger på julegaver.

— Vi gir hverandre gaver, men vi føler ikke noe press til å kjøpe store eller dyre gaver, sier Pitt.

En annen måte familien holder gavekostnadene nede på, er ved å fokusere på hjemmelagde gaver.

— Regelen er at alle må lage noe til en annen, du må bruke tid på det. Så, når de gir hverandre gavene, er det skikkelig søtt, sier Pitt.

Publisert: