- Britney gikk bak ryggen min

En forsmådd eks snakker ut.

Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over 13 år gammel

Kevin Federline (30) har måttet tåle mye hets etter at han møtte Britney Spears (27) for snart fem år siden. Siden skilsmissen for to år siden har han knapt åpnet munnen i offentligheten. Men nå forteller han åpent om forholdet, barna og skilsmissen:

— Jeg trodde aldri jeg skulle gifte meg. Det var et ordentlig lykkelig øyeblikk i livet mitt, sier Federline i et intervju med ukebladet People.

- Lurte meg

Lykken varte imidlertid ikke lenge, og mens Britney hevder det var han som gjorde det slutt, påstår Federline at det var hun som lurte ham:

— Jeg prøvde å finne ut av tingene med henne, men hun ville ikke snakke med meg. Hun gikk bak ryggen min og søkte om skilsmisse, sier Federline.

— Mitt første spørsmål til advokaten min var: «Får jeg noensinne se barna mine igjen?». Jeg visste ikke hvor mye makt Britney hadde, og det skremte meg virkelig.

Bedre med Britney

Etter en mislykket karriere som rapper, er nå barna det viktigste i livet hans. Sammen med Britney har han sønnene Sean Preston (3) og Jayden James (2), og fra et tidligere forhold har han også barna Kori (6) og Kaleb (4).

Og etter at Britney tilsynelatende har fått skikk på livet sitt, har de to blitt enige om å dele på foreldreansvaret.

— Å ja, alt er forandret. Det fungerer at hun også får se ungene, og vi har struktur i hjemmene våre. Det er ikke nødt til å være helt perfekt, men grunnlaget er der.

Federline innrømmer at han har vært særdeles urolig over å observere Britneys kollaps de siste par årene fra sidelinjen:

— Hun er moren til mine barn. At jeg ikke er forelsket, betyr ikke at jeg ikke er glad i henne. Jeg heier på henne. Det er ingenting jeg ønsker mer enn at hun er frisk og for holde på med det hun elsker.

Kulturredaktørens utvalgte

Nyhetsbrev Jens Kihl er kulturredaktør i Bergens Tidende og gir deg hver torsdag de beste sakene fra kulturverdenen.
Publisert
COMEBACK: Etter mye turbulens har også forholdet til eksmannen Kevin Federline nå bedret seg for Britney Spears.