Toppscore for Lene Alexandra

10+10+10+10+10+10+10+10+10+10+10+10 - og Lene Alexandra vant «Skal vi danse».

Publisert:
Veronika Søum

— Du hadde alt! sa dommer Christer Tornell da Lene Alexandra og partner Tom-Erik Nilsen hadde gjennomført en forrykende tango i kveldens finale av «Skal vi danse».

— Dette var helt strålende tango, jeg har ikke ord på hvor godt jeg likte dette, sa meddommer Alexandra Kurina.

Dommerne var samstemte i sin hyllest til Lene Alexandra. Etter en tango til «Blue Tango», en samba til «Blame It On the Boogie», avsluttet hun med en akrobatisk showdans til «Shake Your Tail Feather».

— Du har utviklet denne festen fra program fire, det er nesten så jeg vil sprette champagnekorken, sa en svært fornøyd Tor Fløysvik.

Også seerne var enige i at Lene Alexandra Øien og Tom-Erik Nilsen var verdige vinnere.

Forbauset dommerne

Tore André Flo fikk også mye skryt av dommerne.

— Tore André Flo: Dette hadde jeg aldri trodd jeg skulle se. Jeg valgte å komme til denne kvelden uten forhåpninger eller forventinger. Jeg ble kjempefornøyd, sa Trine Dehli Cleve.

Tore André og dansepartner Nadya Khamitshaya dansa tango til «Roxanne», samba til «I Want You Back» og avslutta med på skikkelig fotballvis med en showdans til Ricky Martins «Cup of Life». I fotballdrakt og med Nadya i en brasilinspirert kjole, ble showdansen til en rekonstruksjon av kampen mellom Norge og Brasil, som til og med inneholdt en soleklar trøyeholdning.

— Du er en showman uten like. Jeg er imponert over at du klarte å gjøre alle disse triksa i takt med musikken, sa Alexandra Kakurina.

For sambaen og tangoen fikk Tore André ni poeng av samtlige dommere, på showdansen ble det full pott.

  1. Foto: Scanpix

  2. Foto: Scanpix

Publisert: