Britney viser alt

Britney Spears' dydige image er forlengst en saga blott. I neste nummer av bladet Esquire poserer den popdivaen "kun iført et smil"...

  • Roy Hilmar Svendsen
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over 18 år gammel

Reportasjen i bladet kommer i forbindelse med at unge frøken Spears gir ut ny plate, og singelen "Touch Of My Hand", melder Expressen. Det er bladet Esquire som selv annonserer nakenbildene, med formuleringen:

— Hun skal poserere kun iført et smil...

Stripping er forsåvidt ikke noe nytt for den den en gang så jomfruelige pop-prinsessen. Tidligere i år stilte Britney opp toppløs i britiske Elle, og nylig prydet hun forsiden på Rolling Stone kun iført en minimal truse.

For to uker siden sjokkerte hun verden, da hun ga og fikk tunge av Madonna på MTV Video Music Awards.

Både videoen og teksten til låten "Touch Of My Hand" skal være noe av det råeste Britney noen gang har laget. Flere bransjefolk frykter at hun denne gangen har gått for langt, og at mange fans vil vende henne ryggen. Men selv er Britney trygg på at hun fortsatt er på trygg grunn:

— Jeg syns det er smakfullt gjort. Noen vil kanskje synes at dette er for drøyt, men dette viser hvor jeg befinner meg i livet akkurat nå, sier Spears til MTV News.

Kulturredaktørens utvalgte

Nyhetsbrev Jens Kihl er kulturredaktør i Bergens Tidende og gir deg hver torsdag de beste sakene fra kulturverdenen.
Publisert

Les videre

  1. Kysser gjerne Madonna igjen

  2. Britney verst kledd

  1. Underholdning
  2. Musikk
FØR: Slik likte Britney Spears å fremstå da hun slo igjennom: Ung, pen og jomfruelig. Nå tar hun av seg alt for å promotere sin nye plate. <br/> FOTO: SCANPIX
BT anbefaler

Her strømmer de på for å gjøre gratiskupp: – Vi hadde ikke forventet så mange folk

Køen av unge mennesker strekker seg flere hundre meter i solskinnet.

LES SAKEN