Kygo skal tilbringe søndagene på Ibiza

Kygo må til Ibiza ti søndager på rad i sommer.

PARTYLØVE: Kygo skal spille på et av verdens kuleste partysteder ti søndager på rad i sommer.
  • Frank Johnsen
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

Kyrre Gørvell-Dahll, alias Kygo, er faktisk booket inn til ti opptredener på en av verdens heteste konsertarenaer for EDM-artister, Ushuaia Ibiza Beach Hotel – en utendørsarena rundt svømmebassenget som kan ta 5000 publikummere.

KOENGEN: Kygo på «Cloud 9»-festivalen på Koengen sist sommer.

Tar Alan Walker med

Det spesielle er at alle opptredenene er på søndager, fra 9. juli til 10. september. På flere av partyene skal en annen Fana-gutt, Alan Walker, være med.

Kygo er i godt selskap. EDM-kometen Martin Garrix skal spille ti torsdager på rad, mens sjangerlegenden David Guetta er booket inn for ti mandager.

Hotellet ligger kun fem minutter fra flyplassen. Kygo har god erfaring med å kjøre privatfly til store eventer – og det er ingen grunn til å tro at Ibiza-festene blir annerledes.

Han skal også gjøre elleve opptredener i Las Vegas, fra 30. april til 30. juni – i ulike perioder. Så han kommer til å tilbringe mange timer i luften det nærmeste halvåret.

Superslager

Dette skjer på et tidspunkt der karrieren har fått en ny boost. Singelen «It Ain’t Me», som han gjør sammen med Selena Gomez, er etter syv uker blitt spilt hele 210 millioner ganger på Spotify. Låten, som nå er nr. 15 på Billboard-listen, har vært blant de tre mest spilte globalt på strømmetjenesten de siste ukene.

Kygo har for tiden knappe 30 millioner unike lyttere på Spotify, som gjør ham til den 10. mest spilte artisten i verden.

Kulturlederens utvalgte

Nyhetsbrev Liv Skotheim er kulturleder i BT og gir deg hver torsdag de beste sakene fra kulturverdenen.

I disse dager når han også en ny milepæl. «Firestone» blir den første Kygo-låten som når 500 millioner avspillinger på Spotify. Hans fire mest spilte låter har snart blitt strømmet hele 1,6 milliarder ganger.

Publisert
  1. Kygo
  2. Spotify
  3. Selena Gomez
  4. Fana
  5. Alan Walker

Les videre

  1. Viktig donasjon fra Kygo i homokampen

  2. Kygo høyt på listen i USA

  3. Her er Kygos berømte og omstridte lekekamerat

  4. Alan Walkers milliardeventyr