I kvel blir det sjau

Tidenes mest dramatiske Farmen-episode?

Publisert Publisert

  • Janne Hagen
iconDenne artikkelen er over ti år gammel

— Vi er klar til å splitte «kyss, klapp og klem»-gjengen, sa Linn Hege Andersen til storbonden og taktikeren Silje Trosten Johnsen i mandagens Farmen-episode.

— Det blir en av tidenes mest dramatiske Farmen-episoder på onsdag, sier presseansvarlig for TV 2s Farmen, Alex Iversen.

Det blir baksnakk, tårer og leven.

Vil ha ut Karin

Silje lot seerne forstå at hun vil ha Karin Jonassen ut av konkurransen og at hun hadde bestemt seg for å velge henne til førstekjempe, men sa hun vil nå målet sitt om hvem som må forlate gården denne uken på en litt utradisjonell måte.

— Jeg hadde jo opprinnelig bestemt meg for å velge Karin som førstekjempe. Målet mitt er fortsatt å få ut Karin, men jeg bare gjør det på en annerledes måte.

Dolket i ryggen?

I kveld girer Silje opp det taktiske spillet sitt, og det blir vanskelig for Tone Gudrun hvem hun egentlig kan stole på av «vennene» på «Farmen».

— Folk er i hvert fall ikke ærlig her inne Silje, svarer Tone når Silje forteller henne at «jeg får fellesskapet mot meg om jeg ikke velger deg» til førstekjempe.

Bestevenninnen Karin er sikker i sin sak, og sier til Tone Gudrun Fjalestad at hun fortsatt kan stole på henne.

— Jeg har ikke dolket deg i ryggen, sier hun.

Hetser Silje

Storbonden Silje har denne uken fått mang seere imot seg, ikke minst på Facebook. Selv mener hun hun blir framstilt som kald og følelsesløs på TV.

— Jeg skjønner at folk hetser meg. Med den fremstillingen jeg får på TV-skjermen denne uken så hadde jeg kanskje hetset meg selv. Folk må synes hva de vil. Det er jo greit at de får utløp på Facebook og nett. Det er jo bedre enn at jeg blir sjikanert personlig. Det har jeg heldigvis ikke opplevd. Det er ingen som har ringt til meg eller kommet bort til meg i offentlighet. Men folk må gjerne ha en mening om meg på nettet, sier Silje Trosten Johnsen til tv2underholdning.no.

Hun mener hun er tøff nok til å takle hetsen.

— Jeg er tøff nok til å takle det å bli kalt drittsekk. Hvis folk er så trangsynte at de ikke skjønner at ikke virkeligheten blir gjenspeilt på tre ganger 50 minutter med TV i uken, så får de mene det. Men jeg synes de bør forstå at ikke alt blir filmet, og det skjedde beklageligvis denne uken, sier Silje Trosten Johnsen.

Stille taktikk

Linn Hege som nå vil være med Silje å splitte Karin, Tone Gudrun, Eirik Fønstelien og Simon Fjeld Mengaaen, har så langt gått stille i dørene på Farmen. Det samme har Lillian Lund Jonassen, som ofte har traktert kjøkkenet. Det har også vist seg i være god taktikk i tidligere realityserier. Ved å vare så "usynlig" som mulig blir man kanskje ikke sett på som noen trussel, og kan komme langt i konkurransen.

Hvem sa hva?

I kveld spørs det hvem som avslører hvem i hva. Eller om det i det hele tatt er mulig. Det kan virke som alle jentene holder fast på hver sin historie...

Publisert
Takk for at du leser BTIkke gå glipp av alle nyheter fra Vestlandets største avis.
Bli abonnent

Les videre

  1. Lokalmiljøet stolte av Farmen

  2. – Umulig å være forberedt

BT anbefaler

Hun sier gjentatte ganger: «Du må ikke se ned. Du må ikke se ned, Morten» ... Men jeg har allerede sett det.

Morten Furre (49) havnet i en alvorlig ulykke sensommeren 2018. Dette er historien fortalt av ham selv og de som reddet…