Nå skal hun evalueres på tv

Britney Spears har skrevet seg ut av sykehuset. Mandag er hun hovedtema for dr. Phil.

Torill Ustad Stav

Når talkshowet til tv-psykolog dr. Phil filmes i morgen vil begge foreldrene til Britney Spears være tilstede, det melder nettsiden TMZ.com.

Dr. Phil skal ha kommet til Cedar Sinai sykehuset lørdag morgen for å møte Britney og hennes familie.

Da hadde Britney blitt skrevet ut av sykehuset, etter bare ett og et halvt døgn med psykologisk evaluering. Hun skal i følge People vært i ferd med å pakke ta tv-psykologen kom.

Akutt behov for intervensjon

-Mitt møte med Britney og medlemmer av hennes familie i morges overbeviste meg om at hun har et akutt behov både for medisinsk og psykiatrisk intervensjon, skriver dr. Phil i en pressemelding til Entertainment tonight etter møtet.

I følge People fikk dr. Phil snakket med Britney og faren Jamie Spears i 10 minutter før Britney forlot sykehuset. Phil skal ha sagt til dem at å forlate sykehuset før tiden er en av de verste avgjørelsene popstjernen kunne ha tatt.

I følge People forlot dr Phil sykehuset sammen med Britney gjennom en underjordisk tunnel.

Kunne holdes 3 døgn

Britney Spears ble torsdag kveld lagt inn ved Cedar Sinai sykehuset i Los Angeles under et såkalt «5150 hold» i følge eonline.

«5150 hold» gir sykehuset muligheten til å holde en pasient i 72 timer til psykiatrisk evaluering, og blir som regel bare brukt ved mistanke om overdose eller at pasienten kan være en trussel mot seg selv eller andre.

Låste seg inne med sønn

Dramaet for Spears begynte da hun nektet å levere tilbake sønnene til eksmannen Kevin Federline torsdag kveld. Da livvakten kom for å hente guttene skal Britney ha låst seg inne på et rom men minstemann Jayden James.

Etter at politipatruljer, helikoptre og brannbiler hadde barrikadert seg rundt huset i flere timer ble Britney brakt ut på en båre og kjørt til sykehuset like før midnatt.

LES OGSÅ: Innlagt for psykisk evaluering

At Britney ble løslatt før tiden betyr i følge Eonline at legene på Cedar Sinai anså faren for å være over. Britney er nå tilbake i sitt eget hjem sammen med faren Jamie.

Mistet samværsrett

Etter innleggelsen ble det klart at Britney mister retten til å besøke barna i første omgang fram til en høring 14. januar. Britney og Kevin har vært i konflikt om foreldreretten til sønnene siden i fjor sommer.

LES OGSÅ: Britney får ikke besøke barna

Selv om dr. Phil skal ha klart å overbevise foreldrene om å stille opp på tv melder TMZ.com at det er små muligheter for at Britney gjør det samme.

Talkshowet om Britneys sammenbrudd skal sendes på amerikansk tv tirsdag.