- Gjør alt for Obama

Beyoncé ønsker seg to ting akkurat nå. Hun vil synge under innvielsesseremonien av Barack Obama, og hun vil bli Wonder Woman.

  • Janne Hagen
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over 13 år gammel

Den amerikanske divaen holder kalenderen siden så fleksibel som mulig i januar, slik at hun kan besynge den nyvalgte presidenten på kort varsel.

Beyoncé Knowles var som store deler av verden rørt da de ble klart at Barack Obama blir den 44. presidenten i Amerika.

— Jeg sovnet gråtende og leende på en gang, og våknet opp med rennende mascara og et smil om munnen, sa sangerinnen etterpå.

Hva som helst for Obama

Nå ivrer hun bare etter seremonien, og vil gjerne synge for sitt politiske forbilde, skal vi tro Contactmusic.com.

— Jeg kommer til å være der. Jeg kan nesten ikke vente. Jeg føler som resten av oss at jeg er klar for å gjøre det som må gjøres. Hva som helst. Trenger de med til frivillilg arbeid, tregner de meg til å synge, er jeg der. Jeg er klar, sier Beyoncé.

Flere underholdningssaker:

«Det er ikke størrelsen det kommer an på, det er hvordan du sitter på den.»

Vil ha folk hektet på «Porno» **Flo til «Skal vi danse»-finalen

Feirer Obama med gratis sang**

Nå har hun fått presentert ønsket sitt i diverse media, så da er det bare opp til arrangøren.

Vil bli superhelt

Men Beyoncé vil mer. Sangstjerne har spilt i flere publikumssuksesser. «Austin Powers in Goldmember», «The Fighting Temptations», «Den rosa panteren» og «Dreamgirls». Hun har også nettopp jobbet med filmen «Cadillac Records» hvor hun spiller Etta James, og måtte ifølge ryktene legge på seg åtte kilo for å kle rollen.

Les og se video: For dristig for USA Filmrollene hennes har gitt mersmak, og nå ønsker hun å spille amazone på stort lerret. Beyoncé vil spille Wonder Woman, og har ifølge Los Angeles Times allerde vært i møter med DC Comics og Warner Bros. for å legge fram drømmene sine.

Det er ikke umulig at hun har den massive suksessen til «The Dark Knight» og «Iron Man» og «Spiderman»-filmene i bakhodet.

Trenger action

— Etter å ha gjort de superemosjonelle rollene i «Dreamgirls» og «Cadillac Records» har jeg sagt til meg selv, ok, nå trenger du å spille en superhelt-rolle, sier hun til L.A. Times.

— Klart det er følelser og masse jobbing med superheltfilmene også. Men der er også det elementet av action som jeg hadde likt.

Du finner flere underholdningssaker på Bergenpuls-sidene

Kulturredaktørens utvalgte

Nyhetsbrev Jens Kihl er kulturredaktør i Bergens Tidende og gir deg hver torsdag de beste sakene fra kulturverdenen.
Publisert