Brady og Bündchen giftet seg

Supermodellen og fotballstjernen ga hverandre sitt ja i en liten og intim vielse i Santa Monica, California.

Øyvind Berekvam

I romjulen gikk nyheten om at den amerikanske fotballstjernen Tom Brady hadde fridd til den brasilianske supermodellen Gisele Bündchen verden rundt. Ryktene ville ha det til at frieriet hadde foregått i et privat jetfly på vi mellom New Jersey og Boston. Dette ble senere avvist av Bündchens foreldre.

Giftet seg

Nå melder imidlertid UsMagazine.com at de to giftet seg den katolske kirken i St. Monica, California. Den 28 år gamle bruden hadde ifølge magasinet på seg en kjole fra Dolce & Gabbana. 31 år gamle Tom Brady tjener til livets opphold som quarterback for New England Patriots. Han regnes som en av de beste quarterbackene gjennom alle tider. Han har blant annet spilt i tre Super Bowl-finaler og vunnet alle.

Filmstjerne

Bündchen var i flere år knyttet til filmstjernen Leonardo DeCaprio men de to gikk fra hverandre i 2005. Ifølge Forbes Magazine er Bündchen nummer 16 på listen over de 20 rikeste kvinnene i underholdningsverdenen. Hun er også den best betalte supermodellen i verden. Seremonien startet i skumringen og var ifølge beskrivelsen liten og intim. Gjestene var stort sett bare den nærmeste familien.

Peter Kramer / AP