– Skammer meg over det jeg gjorde

Chris Brown møtte opp hos Larry King med mamma som støtte.

Publisert Publisert

Foto: HO

  • Øyvind Berekvam
iconDenne artikkelen er over ti år gammel

Chris Brown snakket for første gang med pressen om voldsepisoden og tiden etter på CNNs Larry King Live i går kveld. Brown møtte opp med moren Joyce Hawkins som moralsk støtte, og uttrykte flere ganger i løpet av intervjuet at han angret på det som skjedde natt til 8. februar. En krangel mellom Brown og kjæresten spant ut av kontroll, og kort tid etter episoden ble bildene av en forslått Rihanna spredd over hele verden etter at de først ble publisert av tmz.com.

Artikkelen fortsetter under videospilleren...

Husker ikke?

Kledd i lyseblå genser og sløyfe svarte Brown unnvikende på flere av Kings spørsmål, og hevdet at han ikke kjenner seg igjen i beskrivelsene. King henviste til bildene og rapportene fra voldsepisoden.

— Vel, du slo henne flere ganger, påpekte King.

— Ja, svarte Brown.

-Du truet med å banke henne opp når du kom hjem, og sa også at du skulle drepe henne, sa King videre.

— Ja, svarte Brown.

Les også

Ute av sykehuset

Voldelig

Likevel hevdet Brown at han ikke ser på seg selv som en voldelig person. Da King spurte hvordan dette kunne skje når Brown ikke ser på seg selv som en voldelig person svarte han følgende:

— Den natten er en av de nettene jeg skulle ønske jeg kunne fjerne. Jeg angrer virkelig og jeg skammer meg virkelig over det jeg gjorde, fortalte han.

— Husker du at du gjorde det?

— Nei, svarte Brown.

Brown ble dømt til 180 dagers samfunnstjeneste i hjemstaten sin, Virginia.

Angret igjen

Etter at intervjuet ble sendt på CNN mente Brown at svarene hans ble manipulert. Ifølge den britiske avisen The Guardian avviste Brown at han ikke husket noe av voldsepisoden.

— Selvfølgelig husker jeg hva som skjedde. Men det var og er fortsatt uklart, utdypet han.

Rihanna skal etter planen være en av de musikalske gjestene når Jay Leno har premiere på sitt nye talkshow den 14. september. Sammen med Jay-Z og Kanye West skal hun framføre «Run This Town». Sangen er hentet fra Jay-Zs kommende album «The Blueprint 3».

Publisert

Les videre

  1. Riktig å trykke bildene?
    Debatten raser etter at politibilder av en forslått Rihanna nådde mediene.

    Les hele artikkelen

  2. - Sammen etter slagene

  3. - Rihanna mishandlet

  1. Musikk