Derfor dumpet hun Hugh

Holly Madison forklarer nå hvorfor hun gjorde det slutt med Playboy-kongen Hugh Hefner.

Publisert Publisert
  • Merete Arnesen
iconDenne artikkelen er over 11 år gammel

Det var tidligere i oktober at Holly Madison bekreftet ovenfor nettstedet TMZ.com at det er over mellom henne Hugh Hefner etter å ha vært kjærester i sju år. Da en av nettstedets kameramenn sier til Holly at han har lyst å feire Halloween på The Mansion, svarer Madison:

– Jeg har ikke noe jeg skulle ha sagt. Hugh og jeg er ikke sammen.

Det har lenge svirret rykter hvorfor Madison gjorde det slutt med Hef. I et eksklusivt intervju med In Touch Weekly gir blondinen endelig svaret:

– Den eneste måten jeg kunne vært lykkelig på er hvis vårt forhold hadde blitt mer tradisjonelt, sier 28-åringen som har vært favorittkjæresten blant trekløveret Holly, Bridget og Kendra.

– Falske bryster, ikke falskt hjerte

I august måtte Holly Madison ta beslutningen om å forlate sin 82 år gamle kjæreste. Dette på grunn av Madisons sterke ønske om å bli mor:

– Jeg ville ha barn. Når dette ikke var mulig, oppdaget jeg at jeg måtte være ærlig med Hef og gjøre det slutt, sier hun til In Touch Weekly ifølge bladets nettsted.

Seher.no som har fått fatt i In Touch-utgaven der hele intervjuet med Madison står på trykk, kan i tillegg melde dette:

Hefner skal ha tatt nyheten om bruddet tungt og både han og andre mennesker rundt henne skal ha prøvd å få henne til å late som de fremdeles var et par for realityserien «Playboyjentene» sin del.

– Jeg prøvde å gjøre det i noen uker, men etter hvert innså jeg at jeg ikke ville leve på en løgn. Jeg trengte å komme meg videre i livet, og å være en normal 28-åring som har det gøy sammen med vennene sine, forteller Madison videre ifølge Seher.no. Hun legger også til at hun har vært hundre prosent trofast mot Hef.

– Jeg har kanskje falske bryster, men ikke et falskt hjerte, skriver Seher.no at Madison uttalte til In Touch.

Også slutt mellom Kendra og Hef

Holly Madison, Kendra Wilkinson og Bridget Marquardt har alle nytt stor suksess av realityserien «Playboyjentene» («The girls next door») som sendes på TV3 i Norge. I «Playboyjentene» skildres livene til Hefs kjærester og skal nå inn i sin femte sesong.

Holly og Hugh Hefner ble sammen i 2001. I oktober 2002 flyttet Bridget inn i Playboy-huset og Kendra ble kjærest nummer tre i 2004.

Bare en kort uke etter at bruddet mellom Madison og Hef kom, bekreftet også yngstekjæresten Kendra at hun har funnet seg en ny flørt i talkshowet «Chelsea Lately» på kanalen E!.

«Jeg vet ikke hva som skjer. Jeg gjemmer meg på rommet... Jeg må låse døra når jeg går går ut om dagen fordi det er noen som vandrer rundt der oppe. Jeg vil ikke at noen skal stjele fra meg.»

Og selv om Kendra ikke er videre begeistret for de nye jentenes inntog i The Mansion, er forholdet til Hugh Hefner fremdeles godt.

«Jeg vil bare at Hef skal være lykkelig. Han er min beste venn.»

Publisert