Bieber-fugler i magen

I fjor sommer lettet flyet deres fra Oslo, med ankomst Bergen, akkurat da Justin Bieber entret scenen på Operataket. Nå prøver søstrene Simone (15) og Amalie (14) å få se sitt store idol på nytt.

Publisert Publisert

STORT IDOL: Simone (til venstre) og Amalie har soverommet dekorert med Justin Bieber-plakater. - Han er helt fantastisk, sier de. Foto: EIRIK BREKKE

  • Vilde Mebust Erichsen
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

— Det går ikke an å forklare hvor mye jeg liker han med noen få setninger. Det er sjarmen, håret og hvor god han er mot andre mennesker. Jeg kunne skrevet en hel bok om Justin Bieber, sier Simone Mjelstad fra Askøy.

— Jeg kommer ikke til å få sove de nærmeste nettene, supplerer lillesøster Amalie.

Til vanlig går de to på Fauskanger barne- og ungdomsskole. Men i neste uke tar søstrene seg skolefri i tre dager, for å dra på to konserter med Justin Bieber i Telenor Arena i Oslo.

— Vi prøvde å søke om fri, uten hell, men vi drar uansett hva. Han betyr så mye for oss, og det kiler i magen hele tiden av å tenke på at vi snart skal se han i virkeligheten, sier Amalie.

Ny sjanse

Sammen med mamma, Lene Utkilen Mjelstad, dro søstrene til Oslo i fjor sommer også. Målet var å se Bieber under gratiskonserten på Operataket.

— Vi kom dit kjempetidlig, og satt og ventet i over syv timer. Han kom ikke som planlagt, men plutselig kom det en mann på scenen og fortalte at Bieber ikke kom før klokken ni. Det var akkurat da flyet vårt gikk, og vi gråt hele turen hjem, sier Simone.

Heldigvis, for jentene, tok det ikke lang tid før det ble kjent at den canadiske popstjernen kom tilbake til Norge.

justin bieber07.jpg Foto: EIRK BREKKE

— Vi sto opp kjempetidlig for å sitte foran PC-en når billettene ble lagt ut. Vi allierte oss med hele familien som satt klar for å kapre billetter, sier Simone.

Søstrene jobbet hele sommeren for å tjene penger til å betale både fly- og konsertbilletter.

— Vi var så utrolig skuffet sist, så vi tenkte ikke på annet enn at vi måtte se han igjen, sier Amalie.

Ikke nok med én konsert

Den første konserten starter på tirsdag, og følger opp med en konsert både på onsdag og torsdag. Søstrene sikret seg billetter til de to siste konsertene.

— De neste dagene kommer jeg ikke til å klare å konsentrere meg på skolen. Jeg blir helt rastløs av å tenke på at det nærmer seg, sier Simone.

Les også

Sofie (12) kan alle sangene på rams. Absolutt alle.

Les også

Han skal kjøre 110 Bieber-fans til Oslo

— Jeg kommer nok ikke til å klare å sove noe særlig de neste dagene, sier lillesøsteren.

Antrekket er planlagt: jeans og t-skjorte med Bieber på. Og onsdag morgen reiser jentene med et tidlig fly til hovedstaden, sammen med mamma, Lene Utkilen Mjelstad.

— De skal alltid være med meg, og de får ikke lov til å løpe av gårde etter ham. Jeg hadde aldri sendt dem dit hvis jeg ikke hadde vært med, sier mamma Mjelstad.

Publisert

Sakene flest leser nå