"Copland" blir TV-såpe

Filselskapet Miramax og TV-giganten HBO lager TV-serie av det stjernespekkede politidramaet "Copland" fra 1997.

Filmen "Copland", med hovedrolleinnehavere som Sylvester Stallone, Ray Liotta, Robert DeNiro og Harvey Keitel, dukker snart opp som serie på TV-skjermene. Regissøren fra originalfilmen, James Mangold, utvikler episoder for Miramax TV og HBO. Miramax planlegger også TV-versjon av den kritikerroste filmen "Smoke" med Harvey Keitel. "Copland"-serien handler om det isolerte politisamfunnet i en fredlig forstad i New Jersey. Ray Liotta tar i serien trolig over rollen til Stallone som den naive sheriffen Freddy Heflin. I filmen spiller Liotta en av politimennene som hjelper Stallone med å avsløre korrupte kolleger.

— Det er mye å utforske i forholdene mellom rollefigurene og hvordan et politiliv egentlig er, hvem som blir involvert i korrupsjon er hvem som kjemper mot. Her finnes en million historier å fortelle, hevder Mangold ovenfor avisen Variety.

Mangold utformer TV-utgaven sammen med sin kone Cathy Konrad som produserte filmen. Radarparet står bak fjorårets Oscar-belønnede "Girl, Interrupted". Cathy Konrad produserte også den populære grøsser-triologien "Skrik".

(Origo)