Rihanna snakker ut om overfallet

  • Han var definitivt min første store kjærlighet, sier Rihanna som for første gang forteller om overfallet fra ekskjæresten Chris Brown.
  • Audun Hagen
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 13 år gammel

— Det skjedde med meg ... det kan skje med alle, sier Rihanna i det følelsesladede intervjuet som sendes på ABC-programmene «Good Morning America» torsdag og «20/20» på fredag.

Rihanna forteller at det brutale overfallet var ekstra vanskelig å takle fordi hun hadde så sterke følelser for Brown.

— Han var definitivt min første største kjærlighet, sier artisten ifølge New York Daily News.

Kåret til årets kvinne

Rihanna er i vinden på flere fronter, nå nettopp ble hun kåret til årets kvinne av Glamour, og i et intervju med magasinet kommer artisten inn på ekskjæresten Chris Brown sitt overfall.

— Mine venner og min familie har vært ekstremt støttende, og alle har vært der for meg. Men på et punkt er du likevel alene. Det er et ensomt sted å være, ingen forstår. Det er da du kommer nær gud, sier Rihanna til Glamour.

Det var også sårt for artisten at et bilde politiet tok av henne etter overfallet, ble spredd på nettet etter en lekkasje.

— Det var sårende, det var et bilde du ikke vil vise til noen. Jeg følte meg utnyttet, det føltes som at folk gjorde bildet om til noe morsomt på internett. Jeg var veldig skuffet, forteller Rihanna som mener episodene har gjort henne sterkere og klokere.

— Det har lært meg så mye. Jeg gikk og la meg som Rihanna og våknet opp som Britney Spears. Det var helikoptre som sirklet over huset mitt.

- Folk kan lære

Rihanna håper at hennes historie også kan virke positivt og gjøre det lettere for andre voldsutsatte kvinner å stå frem.

— Vold i hjemmet er en stor hemmelighet. Vi kvinner vil gjemme det bort, det er en skam. Min historie har blitt kringkastet til hele verden. Det positive ved det er at folk kan lære. Jeg vil gi så mye innsikt som mulig til unge kvinner, fordi jeg føler jeg representerer en stemme som egentlig ikke blir hørt.

Chris Brown har tidligere bedt Rihanna om unnskyldning via YouTube og er blitt idømt 180 dagers samfunnstjeneste og fem års prøvetid for sitt brutale overfall.

Publisert: