Rihanna snakker ut om overfallet

Publisert Publisert
  • Han var definitivt min første store kjærlighet, sier Rihanna som for første gang forteller om overfallet fra ekskjæresten Chris Brown.
  • Audun Hagen
icon
Denne artikkelen er over ti år gammel

— Det skjedde med meg ... det kan skje med alle, sier Rihanna i det følelsesladede intervjuet som sendes på ABC-programmene «Good Morning America» torsdag og «20/20» på fredag.

Rihanna forteller at det brutale overfallet var ekstra vanskelig å takle fordi hun hadde så sterke følelser for Brown.

— Han var definitivt min første største kjærlighet, sier artisten ifølge New York Daily News.

Kåret til årets kvinne

Rihanna er i vinden på flere fronter, nå nettopp ble hun kåret til årets kvinne av Glamour, og i et intervju med magasinet kommer artisten inn på ekskjæresten Chris Brown sitt overfall.

— Mine venner og min familie har vært ekstremt støttende, og alle har vært der for meg. Men på et punkt er du likevel alene. Det er et ensomt sted å være, ingen forstår. Det er da du kommer nær gud, sier Rihanna til Glamour.

Det var også sårt for artisten at et bilde politiet tok av henne etter overfallet, ble spredd på nettet etter en lekkasje.

— Det var sårende, det var et bilde du ikke vil vise til noen. Jeg følte meg utnyttet, det føltes som at folk gjorde bildet om til noe morsomt på internett. Jeg var veldig skuffet, forteller Rihanna som mener episodene har gjort henne sterkere og klokere.

— Det har lært meg så mye. Jeg gikk og la meg som Rihanna og våknet opp som Britney Spears. Det var helikoptre som sirklet over huset mitt.

- Folk kan lære

Rihanna håper at hennes historie også kan virke positivt og gjøre det lettere for andre voldsutsatte kvinner å stå frem.

— Vold i hjemmet er en stor hemmelighet. Vi kvinner vil gjemme det bort, det er en skam. Min historie har blitt kringkastet til hele verden. Det positive ved det er at folk kan lære. Jeg vil gi så mye innsikt som mulig til unge kvinner, fordi jeg føler jeg representerer en stemme som egentlig ikke blir hørt.

Chris Brown har tidligere bedt Rihanna om unnskyldning via YouTube og er blitt idømt 180 dagers samfunnstjeneste og fem års prøvetid for sitt brutale overfall.

Foto: Scanpix

Publisert
Takk for at du leser BTIkke gå glipp av alle nyheter fra Vestlandets største avis.
Bli abonnent
BT anbefaler

Død kvinne var student ved NHH: – Nå handler det om å ivareta hverandre

– Det er en veldig trist og tragisk sak.

LES SAKEN

Sakene flest leser nå

  1. Aksjonen ble avblåst da Morten viste politiet bildet: – De var glade for at jeg løste problemet

  2. Mann omkom etter å ha blitt truffet av stålbjelke på 500 kilo: – Forferdelig. Det er et sjokk.

  3. Sjekk listen: De farligste stedene for syklister i Bergen – og hva som skal gjøres med dem

  4. Utviklingsministeren i koronakarantene

  5. «Kva er det med mennene som berre går sin veg?»

  6. Siktede har forklart seg om hva som skjedde i leiligheten

  1. Musikk