... og vinneren er: Modern Family

For fjerde gang på rad vant kultserien «Mad Men» Emmy for beste dramaserie, og for annen gang på rad tok «Modern Family» prisen for beste komiserie.

Publisert Publisert

ÅRETS KOMISERIE: Her er hele gjengen bak «Modern Family». Foto: REUTERS

ÅRETS DRAMA: Foto: REUTERS

SERIØST? Rapperen Akon og svisken fra forrige århundre - Michael Bolton - i duett. Foto: REUTERS

  • NTB

Reklamebyrådramaet som har inspirert en rekke kopier i amerikansk fjernsyn, slo tilbake utfordringen fra «Boardwalk Empire» som mange hadde tippet som vinner under det glitrende showet i Los Angeles søndag kveld.

AMC-serien om et reklamebyrå på 60-tallet tok den amerikanske fjernsynsindustriens høythengende pris til tross for at neste runde ikke er tilbake på skjermen før mars neste år.

«Modern Family», en sitkom om en utvidet familie med sine homofile og innvandrede medlemmer, vant Emmy-prisen for beste komiserie for andre år på rad.

Takket være «Modern Family» vant Julie Bowen og Ty Burrell prisene for henholdsvis beste biroller.

Julianna Margulies, som er stjernen i «The Good Wife», fikk prisen for beste kvinnelige dramaskuespiller, mens Kyle Hammer i «Friday Night Lights» tok hjem førstepremien for beste mannlige skuespiller.

Kate Winslet fikk sin første Emmy for rollen i HBOs miniserie «Mildred Pierce», mens prisen for beste miniserie gikk til den britiske «Downton Abbey».

Melissa McCarthy trakk det lengste strået som beste kvinnelige komiskuespiller for rollen i «Mike & Molly», mens Jim Parsons vant den tilsvarende prisen for mannlig skuespiller for rollen i «The Big Bang Theory»

KATES FØRSTE: Kate Winslet fikk sin første Emmy for rollen i HBOs miniserie «Mildred Pierce», mens prisen for beste miniserie gikk til den britiske «Downtown Abbey». Foto: REUTERS

Publisert