Dette er årets TV-øyeblikk

Rekehistorien til Iselin i Paradise Hotel vant over både Ylvis og Ingen grenser.

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ti år gammel

Årets TV-øyeblikk ble kåret i formiddag.

Både finalen i «Ingen grenser» og Vinnies fremføring av «Sommerfugl i Vinterland» var blant de nominerte TV-øyeblikkene.

Les også

Kan bli årets TV-navn

Les også

Karen Marie Ellefsen fikk hedersprisen

Halvparten stemte på Iselin

Men det var historien om en dame som fødte reker som vant.

— Vi fikk inn 17.000 stemmer. Omtrent halvparten som har avgitt stemme har gitt den til Iselins rekehistorie, sier styreleder i Gullruten, Leif Holst Jensen til NRK.no.

I klippet forteller Iselin Michelsen om en kvinne som brukte en hummer som sex-leketøy og endte opp med å føde reker. Klippet er hentet fra realityserien «Paradise Hotel» på TV3.

— At dette klippet vant, er nok overraskende for mange. Jeg tror det har en sammenheng med at det er ferskt. Det har nådd et stort publikum og spredt seg veldig i sosiale medier, sier styrelederen til NRK.

TV-kanalene har selv valgt ut klippene.

De nominerte

To øyeblikk fra TVNorge var nominert:

Da deltakerne i «Alt for Norge» lære å banne og Ylvisbrødrenes taxistunt med en venninne fra showet «I kveld med Ylvis».

NRKs nominerte øyeblikk var da deltakerne i «Ingen grenser» nådde toppen av Snøhetta og storsatsningen på «Hurtigruten minutt for minutt».

Fra TV3 var en episode fra «Hellstrøm rydder opp» nominert, i tillegg til Iselins rekehistorie.

Fra TV 2 var en fotballkamp mellom TV 2 og Viasats fotballeksperter nominert, og Vinnies fremføring av «Sommerfugl i Vinterland» i programmet «Hver gang vi møtes».

Gullruten 2012 vises på TV 2 lørdag kveld.

Publisert: