Farrah Fawcett bisatt

Ryan O’Neal var blant kistebærerne da skuespilleren Farrah Fawcett ble bisatt i den katolske katedralen i Los Angeles tirsdag.

Publisert Publisert
  • Janne Hagen
iconDenne artikkelen er over ti år gammel

Den tidligere Charlie’s Angels-stjernen døde torsdag, 62 år gammel, etter en flere år lang kamp mot kreft, som det ble laget en TV-dokumentar om, «Farrah’s Story».

Redmond O’Neal, O’Neals og Fawcetts 24 år gamle sønn, som sitter fengslet for narkotika, fikk fri fra fengselet i tre timer for å være til stede.

Alana Stewart, Rod Stewarts ekskone, modellen Cheryl Tiegs og Kate Jackson, som Fawcett spilte sammen med i Charlie’s Angels, var blant dem som deltok i den private minnestunden.

Sa ja

Meldingen om Fawcetts forverrede tilstand kom bare dager etter at det ble kjent at hennes partner gjennom 30 år, Ryan O'Neal (68), hadde fridd til henne og endelig fått sitt ja.

Skuespilleren ble først kjent for sin rolle som Jill Munroe i TV-serien «Charlie's Angels». Varemerket hennes var en imponerende hårmanke og en poster av henne i en rød badedrakt som skal ha blitt solgt i mange millioner eksemplarer på 70— og 80-tallet.

I offentligheten

62-årige Fawcetts sykeleie har vært eksponert i offentligheten, og for en måned siden ble TV-dokumentaren «Farrah's Story» sendt over hele USA. Ni millioner mennesker fulgte med på hennes kamp for livet første gang programmet ble sendt.

Farah Fawcett jobbet som både film- og teaterskuespiller fram til hun fikk endetarmskreft i september i 2006. Hun ble fire måneder senere erklært frisk igjen, men i mai 2007 ble hun syk igjen.

Publisert

Sakene flest leser nå

  1. Venner om den drapssiktede 20-åringen: Skal ha endret seg den siste tiden

  2. Lege mener korona-glasset på Stortinget ikke hindrer smitte

  3. Tar demonstrasjonene til Bergen

  4. – Norge har nettopp åpnet en ny næring. Anslått verdi: 1000 milliarder.

  5. Tidligere forsvarsminister med skarp kritikk av Trump

  6. – Ser jeg hvit ut? Snakker jeg gebrokkent?

  1. Underholdning
  2. Film