Solgte skallet Britney-dukke med tvangstrøye

Popstjernens oppførsel skaper nye drama og nå har hun forlatt rehab.

Publisert Publisert
  • Merete Arnesen

I slutten av februar ble Britney-dukken «Britney Shears» solgt for 82 dollar, eller rundt 500 kroner, på auksjonsstedet eBay.

Det engelske ordet «shear» betyr å klippe og dermed hadde ikke plastfiguren noe hår på hodet.

I tillegg til en glatt skalle, var den 15 cm lange Britney-figuren også kledt i en hvit tvangstrøye.

Bakgrunnen til den noe spesielle bekledningen kan ha utgangspunkt i Britney Spears' fysiske angrep på paparazzifotografer den siste tiden.

Popstjernen har også prøvd seg på rehabiliteringsklinikker flere ganger, men har tidligere kommet fort ut igjen.

Nå har i midlertidig Britney fullført det siste oppholdet på Promises Malibu treatment center. Det melder hennes manager Larry Rudolph.

Fullførte med suksess

Minimumsoppholdet for de fleste rehabiliteringssentre er 30 dager og Britney sjekket inn på Promises 21. februar. Nå, nøyaktig en måned senere, er hun utskrevet.

Første gang Britney prøvde seg på rehab, gikk det ikke så bra. Hun reiste fra klinikken i Antigua før det hadde gått 24 timer og dagen derpå, 16. februar, barberte hun av seg alt håret.

20. februar prøvde hun for andre gang å legge seg inn, men forlot Promises morgenen etter. Senere samme dag var hun tilbake igjen.

Nå har manageren kommet med følgende uttalelse til bladet People:

— Britney Spears har sluppet ut fra Promises etter å ha fullført programmet med suksess. Vi ber media om å respektere hennes, familiens og vennenes privatliv i denne tiden.

Publisert