- Vi vet ingenting

Full forvirring om hvor Michael Jackson skal gravlegges.

Publisert Publisert

Foto: JOACIM LUND

  • Joakim Lund

Det skriver Aftenposten.no.

Halvannet døgn før minneseremonien i Staples Centre i Los Angeles, er det fortsatt helt i det blå hvor Michael Jacksons grav skal ligge. Jacksons familie ønsker som kjent at han skal begraves på Neverland-ranchen, noe som vil kunne sikre dem milliardinntekter i fremtiden.

Fansen ønsker også at Neverland skal bli deres Graceland, og mener at graven er en del av det.

Californias lover setter imidlertid en stopper for planene, ettersom det ikke er tillatt å «begrave bestemoren din i hagen", som en av naboene til Neverland kalte det.

Selv om guvernør Schwarzenegger kjemper for å gjøre et unntak, kan tiden være for knapp, og mye tyder på at Jackson må begraves på en offentlig kirkegård.

Les også

Umulig å imitere

Offentlig alternativ På fanklubbens hjemmesider sto det i går at familien vil gravlegge Michael Jackson i timene før den store minneseremonien i Staples Centre, og at kirkegården de har valgt er Forest Lawn i Hollywood, der en rekke store stjerner er stedt til hvile.

Sent i går kveld bekreftet Jackson at de har hatt samtaler med Forest Lawn, men ikke hvorvidt Jackson vil bli stedt til hvile der.

Da Aftenposten besøkte kirkegården i går kveld norsk tid, hadde TV-selskapene allerede begynt å installere seg med store kassebiler, satellittskåler og aggregater – til tross for at ingenting er bekreftet – og politiet hadde satt opp sperringer mellom pressen og inngangen til kirkegården.

Les også

- Gi oss vårt Graceland

Avviser pressen Inne i resepsjonen var de svært ordknappe da vi konfronterte dem med ryktene.

— Vi kan ikke hjelpe deg. Vi har ikke fått vite om han skal begraves her. Vi vet ingenting, sa damen bak skranken.

På spørsmål om vi kunne gå inn på området for å se, var hun imidlertid tydelig.

— Er du fra media, må du holde deg utenfor sperringene.

Publisert

Foto: MEGAN LEWIS