Kveldens fem Ylvis-høydepunkter

Fikk du med deg sesongpremieren på Ylvis-brødrene Bård og Vegards nye liveshow på TVNorge?

Publisert:

Her er Ylvis-sprellene som fikk oss til å skratte mest tirsdag kveld:

1. DnBs automatiske kunderådgiver

ylvis2.jpg

Skjult kamera-arven fra Harald Tusberg er sikret. Det beste med innslaget er at kundene i storbanken går rett på. Svensken som må kutte navnet sitt til ti bokstaver tar kaken.

2. Publikumsrafting

LØFTET FREM: Vegard Ylvisåker vant publikumsraftingen, mens broren Bård måtte danse med hundehalsbånd. Foto: TVNorge

Dette har vi ikke sett før. Det gjelder å ta seg raskest frem over publikum i gummibåter. Taperen må danse med hundehalsbånd og får elektrisk støt.

3. Den nye sangen Truckers Hitch

PRØVER IGJEN: «The Fox» er sett nesten 450 millioner ganger på YouTube. Hva kan den nye musikkvideoen Truckers Hitch oppnå? Foto: TVNORGE

Tja. Fengende toner, men dette blir neppe noen reprise av Fox-feberen.

4. Calles Minutt

BUKSEKUNSTNER: Vi rakk ikke å ta skjermbilde før Carl Fredrk Hellevang-Larsen var ferdig påkledd... Foto: TVNORGE

Carl Fredrik Hellevang-Larsen, også fra Bergen, kan både synge og trikse. Forbløffende hvor mye han klarer å gjøre på 60 sekunder — som å ta på seg bukse uten hender.

5. Erna Solberg

TRIO FRA BERGEN: Statsminister Erna Solberg kastet glans over showet. Foto: TVNORGE

Bare å få statsministeren som gjest på premieren er en gullfjær i hatten. Hun er lett og ledig. Det blir aldri veldig morsomt, men hyggelig.

Erna og Jens i samme seng

Showet startet med at Ylvis danset inn på en ballongfylt scene i Folketeateret i Oslo, før «Prime Minister Erna Solberg» pompøst ble presentert som hovedgjest.

Hun fortalte uten blygsel om sin store lidenskap: Nettspillet Candy Crush. I september i fjor var hun på level 161, nå har hun avansert til 314. Solberg snakket også om livet i statsministerboligen.

— Må du sove i samme seng som Jens Stoltenberg, spurte Vegard Ylvisåker.

— Det har jeg aldri tenkt på, men det er helt greit - det er en god seng, svarte Solberg som også innrømmet at hun ikke har fått surrond-anlegget til å virke på 11 måneder.

Intervjuet ble for øvrig rammet inn av tullekonkurransen «Kjenn din statsminister» og reportasjen med tre middelaldertrubadurer på musikalsk stunt med lutt, blokkfløyte og tromme i hælene på statsministeren i Oslos gater.

Fornøyd med 300.000

Brødrene fra Bergen viste også frem sin flunkende nye låt Truckers Hitch – en hyllest til en spesiell og vanskelig knute.

Sidekick Carl Fredrik Hellevang-Larsen har fått sitt helt eget minutt i rampelyset, og det brukte han til å ta på seg bukse uten hender.

I fjor gikk «I kveld med Ylvis live» i svart etter en teknisk feil. Nå gikk det smertefritt. Showet skal gå ni tirsdager til.

TV Norges programdirektør Eivind Landsverk sa til VG Nett på forhånd at han var fornøyd med 300.000 seere.

Hva synes du om programmet? Diskuter under:

HARDT PRØVET: Jenny Jensen måtte gjennom et fryktinngytende intervju. Foto: TVNORGE

Publisert: