Poserer toppløs og gravid

Kathrine Sørland stiller avkledd på forsiden av Se og Hørs helgemagasin.

Hanne Tenfjord Skodje

Det er bare seks uker igjen til termin, men det hindrer ikke skjønnhetsdronningen i å posere toppløs i Norges store kjendisblad, skriver side2.no.

– Jeg gruer meg veldig til selve fødselen, men det er ingen vei tilbake nå, sier hun til Se og Hør.

Sola-jenta giftet seg med Andreas Holck i Stavanger Domkirke 1. juli 2006.

– Ettersom jeg delvis lever av kroppen min er det klart jeg var bekymret for hva en graviditet kom til å gjøre med den. Men jeg synes altså det har gått mye bedre enn forventet.

Uproblematisk graviditet – Noen dager synes jeg kroppen min er minus fem, mens andre ganger er den ti pluss. Men slik er det vel for alle. Men stort sett har jeg kost meg veldig med magen min og gravide kvinner er noe av det flotteste som finnes. Det er en egen følelse å bære et liv i magen. Men når det er sagt har jeg stor tro på en god, personlig trener etter at fødeselen er overstått.

Sørland jobber fremdeles i brudesalongen Agape til tross for at hun er åtte måneder på vei.

– Jeg har vært heldig og hatt et svangerskap uten særlig plager. Jeg er også veldig på at graviditet ikke er noen sykdom. Derfor har det vært helt naturlig for meg å jobbe helt til nå.

Kjendisrekke

Med det spenstige forsidebildet føyer Sørland seg inn i en rekke av kjente kvinner som har latt seg avbilde i samme positur.

Demi Moore var den som først brøt barrieren da hun poserte naken og høygravid på forsiden av Vanity Fair i 1991. Christina Aguilera og Britney Spears har gjort det samme i seinere tid.

Missen

Kathrine Sørland representerte Norge i Miss World i 2002 og fikk da en fjerdeplass – den beste plasseringen Norge hadde hatt på 30 år.

I 2005 deltok hun i Miss Universe og havnet blant de 15 beste. Ansiktet hennes er også kjent fra TV 3 hvor hun har flere programlederjobber og tidligere ledet Top Model.