Truseløs Britney på krigsstien

Godt kledd oventil, og tilsvarende dårlig nedentil, poserer Britney Spears i amerikanske bladhyller. Hun liker det visstnok ikke.

Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over 18 år gammel

— Britney synes at bildene er altfor nakne og avslørende. Hun er veldig, veldig sint, sier en ikke navngitt kilde til den amerikanske tabloiden New York Post.

Det er de mye omtalte - og i noen kretser smått etterlengtede - bildene av frøken Spears i Esquire som tenner den en gang så uskyldige teenpoperen på alle plugger.

På forsiden poserer nemlig Britney truseløs - iført en hvit, høyhalset genser, stiletthæler - og ikke noe mer. Fotograf James White har laget sin variant av det berømte bildet av filmstjernen Angie Dickinson fra 1966.

Britney poserer langt mer avkledd inne i bladet - kun iført hvit minitruse og smykker.

Likevel skal det være forsidebildet som har provosert 21-åringen. Da melder sikkert følgende spørsmål seg for leseren: Hvorfor kaste trusen, når du blir så sinna etterpå?

Britney skal for sikkerhets skyld ha hatt broren Brian med som anstand da bildene ble tatt. Han kan ikke ha gjort en altfor god jobb.

Esquire-bildene er de siste i rekken av mer eller mindre dampende forevigelser av snart plateaktuelle Britney. Også i blader som Elle og Rolling Stone har hun vist huddoser godt over snittet.

Det har fått Esquire-ledelsen til å furte litt, også. De mener Britney hadde en eksklusiv avtale med dem.

FAKSIMILE: Slik presenteres Britney på Esquries nettsider.
FAKSIMILE: Den kommende utgaven av Esquire.

Kulturredaktørens utvalgte

Nyhetsbrev Jens Kihl er kulturredaktør i Bergens Tidende og gir deg hver torsdag de beste sakene fra kulturverdenen.
Publisert