Sønnen i krigen

14 år gamle Connor følger i fotsporene til sine foreldre, Nicole Kidman og Tom Cruise.

Øyvind Berekvam

Den adopterte sønnen til Tom Cruise og Nicole Kidman debuterte som skuespiller i «Seven Pounds» i fjor. Da spilte han den unge utgaven av Will Smiths karakter Ben Thomas. Nå er 14-åringen klar for nok en storfilm, og denne gangen sendes han i krigen. Ifølge The Hollywood Reporter er Connor Cruise hentet inn for å spille i nyinnspillingen av krigsdramaet «Red Dawn». Connor ble adoptert av Cruise og Kidman i februar 1995. Ekteskapet mellom de to superstjernene varte til 2001. De var gift i ti år.

Krig

Ifølge filmdatabasen Imdb.com skal den nye versjonen av filmen ha premiere i september neste år. Originalen kom i 1984, på høyden av den kalde krigen, og den gangen var Patrick Swayze og Charlie Sheen blant stjernene på rollelisten. I filmen ble USA angrepet av russiske og cubanske styrker. En liten gruppe tenåringer rømte til fjells og startet en motstandsbevegelse.

Ungdommer

I den nye versjonen av filmen er det kinesiske og russiske soldater som angriper USA, og Connor Cruise spiller Daryl, det yngste medlemmer av gjengen. Med på laget er blant andre Josh Hutcherson, Isabel Lucas, Chris Hemsworth, Josh Peck og Edwin Hodge. Filmingen starter neste måned.

  1. Wenn

  2. MICHEL EULER