Kurt Nilsen raser mot Se og Hør

– Det er et respektløst overtramp mot meg og min familie, sier artisten.

Publisert Publisert

REAGERER: «Dette har vært en utrolig tøff og vanskelig helg for min familie og meg, begynner Kurt Nilsen innlegget på Facebook med. «Jeg skal ikke bli bestefar», skriver han videre, og viser til at «saken ikke er sann». Foto: FAKSIMILE

iconDenne artikkelen er over to år gammel

Kurt Nilsen (38) publiserte søndag kveld en melding på sin offisielle Facebook-side der han tordner mot ukebladet Se og Hør.

Reaksjonen kommer etter at bladet publiserte en sak om at datteren skulle være gravid. Påstanden er ikke sann, ifølge Nilsen.

– Dette har vært en utrolig tøff og vanskelig helg for min familie og meg. Jeg vet rett og slett ikke helt hvor jeg skal begynne, åpner han i sitt innlegg.

Boikotter Se og Hør

«Kurt Nilsens herlige hemmelighet: 38 år og snart bestefar», står det på fremsiden av utgaven, ved siden av et bilde av Nilsen.

Artisten avviser at han skal bli bestefar.

– Jeg håper jeg aldri trenger å måtte forklare at noe som skulle vært en gledelig nyhet for nærmeste familie, nå ble til en tøff og vanskelig helg, nettopp fordi denne saken ikke er sann.

Nilsen mener Se og Hør ikke burde publisere saker om familien hans, som ikke er offentlige personer.

– Det er et respektløst overtramp mot meg og min familie når de publiserer en sak om min datter som ikke er sann. Min datter er ikke en offentlig person og jeg har alltid prøvd å holde mine barn utenfor mitt artistliv.

– Nå har det gått for langt, skriver han til sine nesten 50.000 følgere.

Nilsen skriver også at han aldri vil la seg intervjue av ukebladet igjen.

MANAGER: Jan Fredrik Karlsen er Kurt Nilsens mangeårige manager. Foto: Solum, Stian Lysberg / NTB scanpix

– Det har skjedd en feil

Kurt Nilsen ønsker ikke å gi noe intervju om saken eller innholdet i innlegget på Facebook. Det forteller hans manager Jan Fredrik Karlsen til BT.

– Men det som står der har han skrevet, og han mener det han sier. Og jeg bekrefter at det ikke medfører riktighet at han skal bli bestefar. Det har skjedd en feil i artikkelen, en feil som beklageligvis har rammet familien, sier Karlsen.

Han vil ikke gå noe nærmere inn på hvordan saken i Se og Hør ble til.

– I hvilken grad vil Nilsen forfølge det som er skrevet?

– Vi må komme tilbake til om vi går noe videre med saken.

Sent søndag kveld har det ikke lykkes BT å få en kommentar om påstandene i Nilsens innlegg fra sjefredaktør Ulf Andre Andersen i Se og Hør. Til Nettavisen skriver Andersen likevel dette i en SMS:

– Dette er svært leit og beklagelig. Vi foretrekker å ta dette direkte med Kurt Nilsen og hans management fremfor å kommentere saken, skriver sjefredaktøren.

Publisert