Skandalekjendisene roet seg

2007 var full av skandaler for Hollywood-stjerner som Britney Spears, Paris Hilton og Lindsay Lohan, men i 2008 har de holdt seg i skinnet.

Christina Torsøe

Ikke bare i politikken, men også i Hollywood, har amerikanerne fått forandring i 2008. Tidligere ville stjerner har roet seg ned, og latt arbeidet sitt tale for seg, skriver nyhetsbyrået Reuters.

I 2007 var tabloidavisene fulle av kjendisskandaler.

  • Popprinsessen Britney Spears (27) slo ned en paparazzifotograf med en paraply, og viste alle at hun gikk uten truse under minikjolen.
  • Paris Hilton måtte bytte ut designerklærne med fangedrakt i tre uker etter at hun ble arrestert for fyllekjøring.
  • Hiltons partyvenninne Lindsay Lohan ble også arrestert for fyllekjøring, og sendt på rehab.
    I år forandret de seg

Året som nå nærmer seg slutten, står i sterk kontrast til dette.

— Jeg vil definitivt si at sjokk-stjernenes gullalder er i ferd med å svinne hen. Det toppet seg i fjor, og i år gikk de alle på en måte inn i en oppbyggende modus, sier Seth Abramovitch, redaktør av Defamer, en nettside med kjendisnyheter, til Reuters.

Britney Spears startet 2008 med en nedtur, da hun to ganger ble lagt inn på sykehus for psykiatrisk evaluering.

Men livet hennes roet seg raskt ned etter at familieretten i Los Angeles ga henne besøksrett til de to sønnene hun har med Kevin Federline, og Spears' far tok over stjernens forretninger.

Føler seg gammel og kjedelig

Ting roet seg så mye ned for sangeren at hun forrige måned fotalte magasinet Rollig Stone at hun føler seg gammel og kjedelig. Det virker imidlertid som om fansen setter pris på at Spears har roet seg, for hennes comeback-album «Circus» topper salgslistene.

I likhet med Britney Spears, har også Paris Hilton (27) og Lindsay Lohan (22) tonet ned festingen, og slått seg til ro i forhold. Paris Hilton var sammen med rockeren Benji Madden i ni måneder, men forholdet skal nå være over.

Lindsay Lohan fant på sin side lykken med venninnen Samantha Ronson, en kjent DJ.

— Her har du en trio av tabloid-forsidepiker, Lidsay Lohan, Paris Hilton og Britney Spears, og alle tre har virkelig skjerpet seg, sier David Hauslaib, leder for kjendis-nettsiden Jossip.

Nicole Richie fikk barn

En annen ung Hollywood-stjerne som har roet seg ned i år, er Lionel Richies datter og Paris Hiltons kompanjong i TV-serien «Simple Life», Nicole Richie (27).

Den tidligere partyjenta, som måtte tilbringe en periode bak lås og slå i august 2007, fikk i år barn med ektemannen Joel Madden.

En mannlig stjerne som kjendisblogger Perex Hilton mener er et forbilde for de unge Hollywood-jentene, er Robert Downey Junior.

Skuespilleren har kommet seg opp fra en fortid med nakotikaproblemer og arrestasjoner, gått gjennom rehab, og hatt suksess med sin rolle i filmen «Iron Man», som er basert på en tegneserie. Filmen har spilt inn 4 milliarder norske kroner.

Downey er i tillegg nominert til både Golden Globe og Screen Actors Guild for sin rolle i komedien «Tropic Thunder».

AP

AP

  1. REUTERS

  2. AP

EPA