Vaular og Vågard åpner tweet4tweet

Bergensrapperne Lars Vaular og Vågard Unstad er de første panelgjestene i det nye NRK3-programmet tweet4tweet – den nye «ungdomsutgaven» av Nytt på Nytt.

SKAL DISSEKERE SOSIALE MEDIER: A-lagets Vågard Unstad (i midten) skal sammen med Lars Vaular være med og åpne det nye NRK3-programmet #tweet4tweet – om uken på sosiale medier. Her er Vågard flankert av A-laget-kompisene Store P til venstre og Girson.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 11 år gammel

Programmet har premiere på torsdag og skal ha noe av den samme strukturen som Nytt på Nytt, men de vil fokusere på det som skjer på nettet og på sosiale medier. Programleder vil være Jenny Skavlan.

Til det første programmet har de altså valgt Lars Vaular og Vågard Unstad – eller @LarsVaular og @V4g4rd – som gjester, sistnevnte er medlem i hiphopgruppen A-laget og en ivrig tvitrer.

Han er ikke i tvil om hvorfor akkurat de ble valgt til å være med i det første programmet.

— De har vel valgt oss for å ha noen med litt baller, ikke en eller annen kjedelig moteblogger, sier Vågard Unstad på telefon fra Oslo.

— Programmet har som mål å gå gjennom uken på nett og sosiale medier, da må man ha noen som følger med og forstår sosiale medier, sier rapperen, som snart skal begynne å blogge for bt.no.

Hyperaktiv kjuagutt

- Hvordan vil du beskrive forskjellen på deg og Lars på Twitter?

— Profilene våre reflekterer personlighetene våre. Han er mer ettertenksom og tilbakelent, mens jeg skriver alt mulig jeg kommer over. Det blir nesten en ukontrollert tankestrøm – en «stream of cosciousness»-greie.

— Du er vel kanskje en typisk bergensk kjuagutt på Twitter?

— Ja, absolutt. Og jeg skjønner at det kan bli litt slitsomt for noen. Men det er heldigvis slik at det å følge meg på Twitter er et aktivt valg du tar, jeg tvinger meg ikke på noen, sier han.

Si din mening i kommentarfeltet under!

Publisert: