Skam-Josefine blir Samantha Fox

Josefine Pettersen spiller i musikalen Rai Rai i Sherwoodskogen. Og Linnéa Myhres selvbiografiske roman kommer til scenen i Trøndelag Teater neste år.

Publisert Publisert

RAI RAI: Josefine Pettersen, kjent som Noora i NRK-serien Skam, spiller i musikalen Rai Rai i Sherwoodskogen. Foto: NRK

  • Heidi Kultorp
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Josefine Pettersen skal spille Samantha Fox i musikalen Rai Rai i Sherwoodskogen på Trøndelag Teater. Musikalen har premiere 11. februar på hovedscenen ved teateret, skriver Adressa.

– Jeg er kjempenervøs, sier Josefine Pettersen, som debuterer som sceneskuespiller i denne musikalen.

Hun var til stede da Trøndelag Teater presenterte programmet sitt for 2017. Pettersen er mest kjent for å spille Noora i ungdomsserien «Skam».

Les også

«Skam»-Eva danser i Bergen

Myhres roman blir teater
En dramatisering av Linnéa Myhres roman «Evig søndag», som handler om spiseforstyrrelser og depresjon, blir også satt opp på Trøndelag Teater neste år.

- Når jeg har hatt vanskelige perioder, har jeg lært meg å minne meg selv på at det blir bedre, sier Linnéa Myhre. Foto: Scampix

– Når jeg har hatt vanskelige perioder, har jeg lært meg å minne meg selv på at det blir bedre, sier Linnéa Myhre. Stykket, som har fått samme tittel som romanen, er regissert av Trine Wiggen og har premiere 21. januar på studioscenen.

– Det er flere som har ønsket å lage teater av bøkene mine, men det har aldri blitt noe av. Derfor ble jeg veldig glad da Trine Wiggen viste interesse og ville gjøre noe på «Evig søndag». Jeg synes Trine er kjempeflink og det er veldig stas at dette skjer, sier forfatter og blogger Linnéa Myhre (26).

Publisert