Klart for «Lilyhammer 3»

Steven van Zandt med nytt kurs i amerikansk bannskap høsten 2014.

Publisert Publisert

NY RUNDE: Gjengen fra NRK-serien «Lilyhammer» kommer på skjermen i en ny runde av serien til høsten.

  • Olav Gorseth
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

NRK melder at alt er klart for en ny sesong av seersuksessen «Lilyhammer». Innspillingen starter allerede i januar, og serien sendes tIl høsten kommende år på NRK1.

Det blir altså tredje runde av serien der mafiafyren Frank Tagliano fra New York får et nytt liv som "Giovanni Henriksen" på Lillehammer. Steve van Zandt er den sentrale skikkelsen i den absurde fortellingen som produseres av Rubicon TV.

I gjennomsnitt har andre sesong av «Lilyhammer» hatt 1 206 000 seere på tv og nett sammenlagt. Første episode hadde de høyeste tallene med til sammen 1.417.000 seere på tv og nett.

Prosjektredaktør Tone C Rønning er godt fornøyd med at avtalen om sesong tre er landet; -Jeg morer meg over de nye manusene jeg nå leser, serieskaperne Anne Bjørnstad og Eilif Skodvin er i storform. Publikum kan glede seg til å møte gamle og nye karakterer i spennende og overraskende situasjoner. Det er inspirerende at vi i NRK har igangsatt denne serien som er blitt en stor suksess på mange kanaler, og nå er jeg glad for at alle avtaler er på plass, sier Rønning

Publisert

Sakene flest leser nå

  1. – Ungdommer jaget andre med stokker og kniv i Sandviken

  2. – Festhamn for dei som ønskjer å ta festen til det ytste

  3. Mann skadet i kraftig brann på Sotra

  4. Her går det på ræv for Brann igjen

  5. Drukningsulykke i Geiranger: – En fryktelig tragedie

  6. Mann dømt for voldtekt: – Dette er en liten plass der alle kjenner alle