Middels kritikk for Kanye West

Kanye West får sånn passe kritikk for sin konsert på The Big Chill-festivalen i England – hans siste konsert før Koengen.

SNAKKER SEG BORT: - Problemene oppstår når han begynner å snakke, skriver Jude Rogers i sin anmeldelse av Kanye Wests siste konsert. PA

Jude Rogers, journalist i den engelske avisen The Guardian, skriver at konserten i og for seg er bra musikalsk sett. Kanye West spiller alle hitene på en scene kledd fullstendig i hvitt, men problemene oppstår når han begynner å snakke.

I følge Rogers har han en ti minutters monolog om en pris han vant for mange år siden, og hvor stressende det var da han måtte fly tolv timer for å motta prisen.

Hyllet Winehouse

Men i følge Rogers topper det seg da West lirer av seg setningen "People treat me like Hitler". Publikum står og måper av hans oppførsel i stedenfor å kose seg med konserten.

Kanye West avslutter konserten i på The Big Chill-festivalen med en hyllest til nylig avdøde Amy Winehouse. Men også her klarer West å snakke om seg selv i noen minutter før han begynner å spille.

Her er setlisten fra konserten i England:

H.A.M

Dark Fantasy

Power

Jesus Walks

Can't tell me nothing

Diamonds are from Sierra Leone

Hell of a life

Monster

Flashing Lights

Good Life

Love Lockdowm

Heartless

Swagga Like Us

Run This Towm

E.T.

Homecoming

Through the wire

All falls dowm

Touch the sky

Gold Digger

All of the lights

Stronger

Ekstra:

Chariots of Fire

Runaway

Lost in the World

Hey, Mama

Tears dry on their own (Amy Winehouse-cover)

Back go Black (Amy Winehouse-cover)