Roxette gjenforenes

Står sammen igjen på scenen til sommeren.

Hanne Tenfjord Skodje

Marie Fredriksson og Per Gessle gjenforenes og spiller en rekke konserter i sommer. Men dessverre for den skandinaviske fansen blir det kun i Belgia og Nederland.

Det er første gangen svenskene står på scenen sammen siden 2001. Gleder seg

Konsertene blir under det såkalte «Night of the proms», hvor et stort orkester bistår popparet til låter som «Joyride», «The Look» og «Listen to your heart». Konsertene omtales som «klassisk møter pop» er svært populære i Belgia, Nederland og Tyskland.

– Vi gleder oss til å framføre noen av våre største hiter og opptre sammen med «Night of the Proms»-orkesteret som vil passe musikken vår bra, sier duoen ifølge Afonbladet.se.

Avlyste

Roxette skulle opptrådt på «Night of the proms» allerede for sju år siden, men Marie Fredriksson ble diagnostisert med hjernekreft og popkarriere og opptredener ble for en stund lagt på hyllen.

Suksess

Bandet gjorde stor suksess på slutten av 80-tallet og 90-tallet, men det har vært stille fra de to siden europaturneen «Room service tour» i 2001. Bandet har også hatt fire nummer 1.-singler på Billboard i løpet av dets karriere.

Aftonbladet.se sier at det ikke er kjent om det arbeides med et nytt Roxette-album.

KAI-UWE KNOTH