Rekordpris for babybilder

Mellom 50 og 75 millioner for de første bildene av tvillingene til Jolie og Pitt.

Publisert:

Det ble det britiske underholdningsmagasinet Hello! som sikret seg de første bildene av babyene til Angelina Jolie og Brad Pitt, skriver BBC. Det Time-eide magasinet vant dermed budrunden mot erkerivalen OK! for de ettertraktede bildene. Prisen er ikke offentliggjort, men bladet måtte ifølge BBC bla opp rundt 10 millioner dollar for bildene. Enkelte andre medier opererer med 15 millioner dollar for den eksklusive retten til bildene.

– Dette er en av århundrets pressesensasjoner – Brad og Angelina er drømmeparet i de glansede magasinenes verden, og vi forventer at salget dobles eller tredobles på grunn av publikums fascinasjon og interesse for paret og barna deres, sier en kilde i Hello! til britiske The Times.

Magasinet har også fått et eksklusivt intervju med superparet som i engelsk og amerikansk presse omtales som «Brangelina». Ifølge Times sendte Hello! i morges ut et brev via sine advokater, der de advarer andre publikasjoner mot å bruke de eksklusive bildene eller intervjuet.

Unngikk paparazziene Tvillingene Knox Leon og Vivienne Marcheline ble født på Lenval-sykehuset i Frankrike 13. juli i år. Fødselen gikk ikke helt uproblematisk for seg, og tvillingene ble født med keisersnitt etter at Jolie hadde ligget på sykehuset i over en uke.

Selv om paparazzifotografene svermet rundt sykehuset i dagene før og etter fødselen lyktes det ikke noen av dem å ta bilder av tvillingbabyene.

Hello! hadde også rettighetene til de første bildene av Jolie og Pitts første barn, Shiloh Nouvel, som ble født i Namibia i 2006. Den gangen skal prisen ha ligget på rekordhøye 20-25 millioner kroner for førsteretten til bildene. Senere ble bildene solgt til andre magasiner, og innbrakte totalt rundt 50 millioner kroner som ble donert til veldedige formål.

Publiseres mandag På grunn av de eksklusive bildene fremskynder Hello! utgivelsen av bladet fra 5. til 4. august.

Den planlagte forsiden til neste utgave ligger ute på Hello!s nettsider, men vi kan trygt gå ut fra at Kate Middleton og Uma Thurman må finne seg i å bli skjøvet ut fra forsiden av tvillingene.

Det forventes at Jolie og Pitt også denne gangen vil donere inntektene fra babybildene til veldedige formål.

Publisert:
  1. NY FORSIDE: Dette er den planlagte forsiden til neste utgave av Hello!, som må forkastes etter at magasinet sikret seg babybildene. Foto: faksimile, Hello!

  2. BABYBILDE: Hello! sikret seg også rettighetene til bildene av Jolie og Pitts første barn. Foto: faksimile, Hello!