Naken i sin nye video

Det oser av sex i Britney Spears' nye musikkvideo til låta «Womanizer».

Merete Arnesen

Allerede i åpningsscenen til «Womanizer». er det en svært så avkledd Britney som møter publikummet. På en benk i noe som ligner et steamrom ligger hun, mens hun dekker til brystene ved hjelp av hendene sine.

Det var fredag at videoen hadde verdenspremiere på ABCs «20/20» og det tok selvsagt ikke lang tid før «Womanizer»-videoen spredte seg til internett.

Sexy arbeidskvinne

I videoen spiller Britney Spears både husmor, sekretær, servitør og sjåfør og videoen omhandler rundt en mann som Spears forfølger rundt i hverdagen. Det kan også nevnes at alle av hennes «yrker» i «Womanizer» er av den sexy typen.

«Womanizer» er både første singel og video som er sluppet fra plata «Circus» som er klar for salgshyllene 2. desember (på Britneys 27-årsdag).

Det var i slutten av september at Britney Spears «Womanizer» ble lansert for verden, en låt som har høstet gode kritikker fra fansen.

– Det er en skikkelig kul sang. Jeg liker det faktum at den er så bemyndiggjørende for jenter. Den er om gutter som er utro mot jenter, forklarte popstjernen til Z100.

Turnéklar

I samme intervju røpte også Britney at det blir turné til neste år, mest sannsynlig verden rundt.

Spears har ikke vært på «veien» siden «The Onyx hotel tour» i 2004, en turné som endte i mange avlyste konserter på grunn av en kneskade.