Se hvem som er på Bien bar

Det er Hollywood-stjerner overalt i Bergen for tiden.

Publisert Publisert

SELFIE: Medeier i Bien bar, Petter Lidal, grep sjansen og skaffet seg en selfie med Hollywood-stjerne Michael Fassbender da han besøkte baren onsdag kveld. Foto: Skjermdump Facebook

iconDenne artikkelen er over fire år gammel

I går gikk Val Kilmer i snø og vind på Ulrikens topp. I dag har selveste Michael Fassbender vært på Bien bar.

Bildebeviset ligger på Biens Facebook-side, der medeier Petter Lidal har tatt en selfie med superstjernen.

Nøyaktig hva Hollywood-stjernen gjorde på Bien er ukjent. BT har tatt kontakt med Lidal som ikke har noen kommentar til saken.

På Ulriken i går

Fassbender er som kjent i Bergen i forbindelse med innspillingen av «Snømannen»-filmen, filmatiseringen av Jo Nesbøs roman. Fassbender er den største stjernen blant de som er i Norge, tidligere kjent fra filmer som «X-men» og «Inglorious Basterds». I «Snømannen» spiller han Harry Hole.

Filmteamet hadde sin første innspillingsdag i Bergen tirsdag. Da var crewet på Ulrikens topp og fikk oppleve norsk natur. Skuespiller Val Kilmer la ut bilder fra dagen på sin Facebook-side, og skrev at han nesten ble blåst av fjellet.

Forlater Bergen til helgen

Fassbender kom imidlertid først til Bergen i dag, onsdag. Denne dagen har innspillingen foregått i sentrum, blant annet på jernbanestasjonen.

— Jeg tror bergenserne vil bli veldig fornøyd når de ser den ferdige filmen. En fantastisk by, har presseansvarlig for produksjonen, Sasha Gibson, tidligere sagt til BT.

Hele filmcrewet er i Bergen til mandag.

— Vi har siste opptaksdag i Bergensområdet mandag. Men Michael Fassbender må være på Oscar-utdelingen søndag, i Los Angeles, har Gibson sagt.

Publisert