Jackson-brødrenes liv etter Michaels død

I kveld skal Michael Jacksons brødre vise oss hvordan Jackson-dynastiet skal klare seg uten popkongen.

PÅ ØVING: The Jackson Five - uten Michael - spiller inn nytt materiale. Foto: TVNorge

Janne Hagen

Det er klart for realityserien «The Jacksons: Et familiedynasti» som følger brødrene Jermaine, Tito, Marlon og Jackie etter Michael Jacksons tragiske død sist sommer. Serien skal også ta for seg gjenforeningen og 40 års-jubileet for The Jackson Five.

Brødrene Jackson har solgt 250 millioner plater. Det er vel liten tvil om at det er deres avdøde bror som er hovedkilden til suksessen, og nå skal verden få se hvordan brødrene takler brorens død og hvordan de klarer seg på egenhånd.

Det har vært spekulert i om også Michael Jacksons barn, Prince (Michael Joseph Jr), Paris (Paris-Michael Katherine) og Blanket (Prince Michael Jackson II) skal delta i programmet.

Følger familien

Det som imidlertid er sikkert er at kamera følger popbrødrene Tito, Jermaine, Marlon og Jackie under innspillingen av nytt materiale, og øvinger fram mot The Jackson Fives 40 årsjubileum. Den skal også ta for seg brødrenes forhold til sine foreldre, hverandre og deres egne barn samtidig som de skal ivareta karriere, forpliktelser og kjendisstatus.

Brødrene har, som deres avdøde bror, opplevd ekstrem suksess etter Michael Jacksons død 25. juni i fjor. Både Michael Jacksons plater og DVD-er og Jackson Five-plater har runnet ut av platebutikker og bensinstasjoner siden det tragiske dødsfallet.

Før sin død hadde popkongen 10 registrerte Guiness-rekorder. Etter sin død har han fått hele åtte nye slike.

Fem episoder

«The Jacksons: Et familiedynasti» er laget av amerikanske A&E TV.

De lover å vise fram nye sider av familien som mer og mindre frivillig har vært i medias søkelys i flere tiår.

Serien er tatt her til lands av TVNorge som viser de fem episodene hver mandag framover.